Μεγάλο διπλό για τους Πλαρινούς


Υπάρχουν κάποια παιχνίδια στο ποδόσφαιρο όπου σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί και όχι τόσο η εμφάνιση. Ένα τέτοια έγινε στις Κεραμείες ανάμεσα στο ΠΑΟ Κεφαλονιας και τον Πυλαριακο με το δεύτερο να παίρνει μια επαγγελματική νίκη απέναντι στον αντίπαλο του με 0-1. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους όμως να πετυχαίνουν στο 30` το γκολ, ο Rehxa, θα βρει στην περιοχή τον Π. Σκιαδαρέση με τον αμυντικό του Πυλαριακού να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟ για το 1-0.
Στην συνέχεια ο Πυλαριακος  με πολύ έξυπνη τακτική να κρατάνε τη νίκη χωρίς ουσιαστικά να απειληθούν .  Εδώ έβαλε και το χεράκι του ο τερματοφύλακας του Παραλιακού Κουγιανος που μετά το 0-1 έβγαλε με εντυπωσιακό τρόπο το δυνατό σουτ του Μπαμπή. Από την άλλη ο ΠΑΟ έδειξε τρομερό πρόβλημα στη τελική προσπάθεια και έτσι γνώρισε μια δίκαιη ήττα και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι. Ο Πυλαριακος δείχνει πλέον να πατάει πολύ καλά στα πόδια του και όσο περνούν οι αγωνιστικές σίγουρα θα γίνεται ακόμα καλύτερος. Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τα κ.κ.Ι. Καπογιαννόπουλο και Ε. Μενεγάτο.
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Κατερέλος, Γ. Μπάμπης, Βεζάι (37 Λουλάι), Παπαδάκης Γ. (53 Σπαθής), Μαρινάκης, Κράλης, Καλογηράτος (65 Μπεσάι), Βοροκλινιώτης, Περαματζής, Γασπαρινάτος, Μπάμπης Σ..
ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ: Κουγιανός, Ντελάι, Σταθάτος (46 Γασπαρής Γ.), Σπαθής, Σκιαδαρέσης, Χρυσανθακόπουλος, Φάντης (89 Παπαδάτος), Κουγιανός, Ρέξα Α., Σταμούλης Π., Τουλάτος Στ. (63 Ρέξα Π.).


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.