Άγγελος Κωνσταντάκης: Μπήκαν 550.000 ευρώ στον κωδικό για το γήπεδο Αργοστολίου! Ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου

Στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ μίλησε για δύο σημαντικά έργα που προχωράει ο Δήμος στον τομέα του αθλητισμού.
Την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου Αργοστολίου καθώς και την αποκατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Αργοστολίου. Αποκάλυψε ότι αύριο το πρωί ξεκινάει κιόλας το συνεργείο να δουλεύει στο Κολυμβητήριο όπου θα μπουν αντλίες θερμότητας για να χαμηλώσει το κόστος λειτουργίας και να γλιτώσουμε από το πετρέλαιο.

Σε ότι αφορά στο γήπεδο Αργοστολίου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ ανακοίνωσε ότι μπήκαν 550.000 ευρώ στον κωδικό του έργου και σε λίγο καιρό το έργο θα ξεκινήσει και το γήπεδο θα είναι έτοιμο πριν το Πάσχα. Θα μπει νέος τάπητας, τελευταίας γενιάς και συνθετικός με όλες τις προδιαγραφές ενώ θα γίνουν και αρδευτικά έργα αλλά και εργασίες στις εξέδρες και στα αποδυτήρια
Ο Άγγελος Κωνσταντάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι το “τρέξιμο” και η επιμονή της Δημοτικής Αρχής έφεραν αποτέλεσμα και δύο πολύ σημαντικά έργα για την νέα γενιά και τον αθλητισμό προχωρούν και θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα.


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.