ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΑΟ ΣΑΜΗΣ 1 - 3 (vid) Ανανεωμένο

Νικηφόρα πέρασε από το Βαθύ η Σαμη κερδίζοντας την Πρόοδο με σκορ 1 - 3 (0-3ημιχ).


Πρόοδος


ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣΗ: Μουδιασμένη φάνηκε η Προοδος Στο Ματς . Χωρίς να έχει πολλές ευκαιρίες στο αγώνα εκτός από τη Φάση του Γκολ στο 80΄από τον Παπαδόπουλο και πολλά λάθη που της στοίχησε και το αυτόγκολ στο 38΄,παει στον επαναληπτικό αγώνα με την Σάμη με μειονέκτημα.

Σαμη

ΕΠΑΙΞΕ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ :Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που της διασφαλίζει κατά μεγάλο βαθμό στο να βλέπει τον επαναληπτικό με ποιο ήρεμο "μάτι" νικώντας με σκορ 1-3 στο βαθύ την ομάδα τις προόδου .

Στο 2ημιχρονο προσπάθησε να κράτηση το πολυπόθητο αποτέλεσμα, και τα κατάφερε χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την Πρόοδο. Θα μπορούσε  να αυξήσει το δείκτη του σκορ αλλά η μπάλα σταμάτησε  δυο φόρες στο δοκάρι

τα Γκολ για την Σάμη Πέτυχαν οι  Ποταμιάνος στο 10΄, Αμουργης Γ στο 20΄ και στο 35΄το 0-3 έγινε από αυτογκόλ (Τσιντήλας Τ)

η Πρόοδος το μοναδικό τέρμα πέτυχε στο 80΄με τον Παπαδόπουλο .
Διαιτητες : Μενεγάτος Ε
Βλάχου Κ, - Κώτσης Ι


Πρόοδος : Τσιντήλας Γ, Τσάμης, Τσιντήλας Τ., Λιλα Κ, Τσίρος Α, Βλασσόπουλος , Καρανίκας Δ, Γρίβας Α,(70΄Κασσιάνος Μ) Παπαδόπουλος Α, Αρταβάνης Δ, Ηλιόπουλος Χ,(60’ Μόσχος Β)


Σάμη : Μακρής Π, Ποταμιάνος Α, Βιτωράτος Κ, Κοσμάτοςς Η, Μοραΐτης Ν, Μιχαλάτος Ε,(55’ Γιαννάτος) Νικολοβιένης Κ, Καλλιβωκάς Γ,(88’ Νικολοβιάνης Θ) Περιβολάρης Π , Αμούργης Ι (88΄Δρακάτος)


απόσπασμα απο την προθέρμανση του ΑΟ Σάμης 


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.