Β` κατηγορια ΕΠΣΚΙ : Η μπάλα στη σέντρα…

Το πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας είναι ξανά εδώ και οι 6 ομάδες!!!!!!!!!! ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος με διαφορετικούς στόχους αλλά με όνειρα και φιλοδοξίες… για όλους. Το Kefalonia sports news σας βάζει στο κλίμα με διάθεση για... γκολ από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

«Το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει» τραγουδούσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ωστόσο το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά διαφορετικό, όχι μόνο γιατί δεν πλημμυρίζουν πια από κόσμο οι εξέδρες στα γήπεδα – εδώ κι αρκετά χρόνια δυστυχώς με εξαίρεση τα μεγάλα ντέρμπι οι κερκίδες είναι άδειες στα περισσότερα παιχνίδια – αλλά και για αρκετούς ακόμα λόγους…


Το πρώτο με βαθμολογία στα μπαράζ ανόδου.
Πρώτα από όλα, η σημαντικότερη διαφορά του φετινού πρωταθλήματος με όλα τα προηγούμενα που διεξήχθησαν, είναι η αλλαγή του τρόπου με των όποιο θα διεξαχθου τα μπαράζ . Θα υπάρχει βαθμολογία, κάτι ανάλογο με αυτό που ισχύει στην σουπερ-λίγκα 
«Νεοφώτιστοι» και «παλιοσειρές»
Κοιτώντας βέβαια τον πίνακα, με την έναρξη, παρατηρούμε κι άλλες διαφορές. Οι ομάδες δεν είναι πια 7 αλλά 6!!!!, ενώ υπάρχουν οι «νεοφώτιστοι» να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στο φετινό «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος και ποια είναι αυτή μα φυσικά η ΕΡΥΣΣΟΣ!!!!!!!!!!. Πέρσι υποβιβάστηκε ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ από την Α` κατηγορία . Από τις ομάδες που συμμετέχουν και φέτος στο πρωτάθλημα, με βάσει τη συνεχή τους παρουσία, υπάρχουν αρκετές που πλέον θεωρούνται… παλιοσειρές, όπως ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ , ΑΝΩΓΗ  και ο  ΗΡΑΚΛΗΣ  που έχουν κλείσει αρκετά χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο πρωτάθλημα και φυσικά ο ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ.
«Τα φαβορί για την άνοδο»  
Η ομάδα που έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει είναι ο ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ και από εκεί και πέρα δυνατές  ομάδες  κύριος στην έδρα τους είναι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ , ΗΡΑΚΛΗΣ, και ΠΥΛΑΡΥΑΚΟΣ με την ΑΝΩΓΗ να έχει τα φόντα για κάτι καλό .αδύναμος κρίκος για άλλη μια φόρα είναι η ΕΡΥΣΣΟΣ .
Το πρόγραμμα των αγώνων :

1η Αγωνιστική

Ομάδες
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Σάββατο
07/12/13
11:00
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Β
ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ Γ.
ΠΟΟΚΑΠ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ
Σάββατο
07/12/13
12:45
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ
ΒΑΧΛΗΣ Ι
ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι.
ΑΟ ΑΝΩΓΗΣ
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
Κυριακή
08/12/13
10:30
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α
ΔΟΥΚΑΚΗΣ Κ.


Το kefalonia sports news θα παρακολουθεί το συγκεκριμένο πρωταθλήματα δίνοντας τα αποτελέσματα και την βαθμολογία μιας και δεν έχουμε την δυνατότατα να σας ενημερώνουμε  αναλυτικότερα με ρεπορτάζ . Θα υπάρχει κάθε Δευτέρα ένα ενιαίο άρθρο για την αγωνιστική  με τα στοιχειά του κάθε αγώνα .
Σας ζητάμε συγγνώμη…

Ευχόμαστε σε όλους καλό πρωτάθλημα.  
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.