Γ` ΕΘΝΙΚΗ ; ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 4ου ομιλου

Ο Παναργειακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου στη Γ΄εθνική καθώς την 3η αγωνιστική, κατάφερε να πάρει τρίποντο (0 - 1) μέσα στην Κόρινθο και με το απόλυτο των βαθμών μοιράζεται το βαθμολογικό "ρετιρέ" μαζί με την Αχαϊκή και την Α. Ε.
Καραϊσκάκης που επικράτησαν με το ίδιο σκορ ( 1 - 0) επι του Άρη Αιτωλικού και του ΠΑΟ Βάρδας, αντίστοιχα. Με ευρείες νίκες προχώρησαν ο Μεσσηνιακός ( 5 - 0) επί του Εθνικού Σαγέικων και η Ερμιονίδα ( 3 - 1) επί της Καλαμάτας. Στο Ηλειακό ντέρμπι η Δόξα Ν. Μανωλάδας επικράτησε με 2 - 0 του Πανόπουλου. Ο Παναρκαδικός επικράτησε με 1 - 2 του Πανναυπλιακού στο Ναύπλιο, ενώ ισόπαλος χωρίς τέρματα τελείωσε ο αγώνας της Α. Ε. Μεσσολογγίου με τον Ατρόμητο Λάππα.

Το ματς παρακολούθησε από την εξέδρα ο νέος προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" Μίλτος Γκόφας (την ομάδα κοουτσάρισε χθες ο Τάκης Σακελλαρόπουλος), ο οποίος σίγουρα διαπίστωσε πως έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να φέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών…
Το γκολ της Ερμιονίδας σημείωσε ο Λαζάρου με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Στάικου στο 3'. Στο 4' ο Καραχάλιος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Σκαρλάτος με κεφαλιά ισοφάρισε για την Μαύρη Θύελλα.
Στο 71' είχαμε το 2-1: Σέντρα του Τζιέρη, ο Κανελλόπουλος έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 87'.  Ο Δήμου εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Τσιμικλή, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1.
ο Μεσσηνιακός νίκησε σήμερα και τον Εθνικό Σαγέικων πετυχαίνοντας μάλιστα το σκορ της αγωνιστικής στον 4ο όμιλο. Οι "πράσινοι' επικράτησαν 5-0 στο πρώτο ματς ενώπιον του κοινού τους και φιγουράρουν με έξι βαθμούς στην 4η θέση, μετά από τρεις αγωνιστικές!
Ο Μεσσηνιακός ήθελε ένα γκολ νωρίς για να φύγει το άγχος και το σημείωσε στο 14' με το Μπεγέτη. Στο 34' ο Εθνικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της σωστής αποβολής του γκολκίπερ Καλιακμάνη και κάπου εκεί… τελείωσε το ματς. Σε δύο λεπτά στο 39' και στο 40' οι καλαματιανοί πέτυχαν ισάριθμα γκολ με Ιωάννου (αυτογκολ) και Τσουλάκο και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία την επανάληψη. 
Το κοντέρ σταμάτησε τελικά στο… 5-0 (Χελάς 69, Βιτάλι 75') με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με εννέα παίκτες, καθώς στο 75' αποβλήθηκε και ο δεύτερος γκολκίπερ Κανελλόπουλος. Αξιοσημείωτο ότι και τις δύο αποβολές κέρδισε ο Βιτάλι που σκόραρε, ενώ έδωσε και την ασίστ στο Χελά στο 69'.
Το τρένο της Αχαϊκής συνεχίζει αφού και σήμερα έφτασε στη νίκη απέναντι στον Άρη Αιτωλικού με 1-ο και έκανε το 3 στα 3. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Τόγιας στο 71′ και έδωσε στα «καναρίνια» το τρίποντο!
56′: ΔΟΚΑΡΙ: Σουτ του Καζαντζή η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι
 71′: ΓΚΟΟΟΟΛ:  Εκτέλεση φαουλ του Αποσκίτη και ο Τόγιας με σουτ έκανε το 1-0…
81′: ΑΠΟΒΟΛΗ: Αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Δούρος που έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή
Σοκ στις καθυστερήσεις για την Κόρινθο, η οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Παναργειακό στο γειτονικό ντέρμπι.
Η ομάδα του Γιάννη Δουβίκα έφυγε με το «διπλό» από τον Ισθμό, με «χρυσό» σκόρερ τον Αγγελόπουλο στο 90’ ο οποίος νίκησε σε τετ α τετ τον Αρχοντάκη.
Η ΑΕ Καραϊσκάκης με ένα τέρμα του Παπανίκου στις αρχές της επανάληψης, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του ΠΑΟ Βάρδας και να πάρει παράλληλα τη τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Η αρτινή ομάδα πίεσε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, κάτι που έγινε στο δεύτερο μέρος, απέναντι στη Βάρδα, η οποία δεν απείλησε σε όλο τον αγώνα την εστία του εξαιρετικού Ραχιώτη. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, όταν στο 49΄ ο Κυριάκης καθυστέρησε μέσα στην περιοχή αλλά έδωσε ωραία στον Παπανίκου, ο οποίος με συρτό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε το Θωμά, για να πετύχει με αυτόν τον τρόπο το γκολ που έκρινε τη συνάντηση.
H Δόξα Νέας Μανολάδας ήταν η νικήτρια στο Ηλειακό ντέρμπι της Γ' Εθνικής με τον Αστέρα/Πανόπουλο. Ηττα για τον ΠΑΟ Βάρδας.
Η Δόξα ήταν καλύτερη του Αστέρα και κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα με 2-0 και με γκολ των Γούρμου και Σεϊτάι.
Ένα πολύ καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περί τα 500 άτομα (παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από το πρωί στην πόλη του Μεσολογγίου) μεταξύ των ομάδων της ΑΕ Μεσολογγίου και του Ατρόμητου Αχαΐας για την 3η Αγωνιστική του 4ουομίλου της Γ Εθνικής, με το τελικό σκορ να είναι το 0-0.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ατρόμητου ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με καλή κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Ρόκκου χωρίς όμως να μπορέσει να τις μετουσίωση σε γκολ.Στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουμε την αντιστροφή των ρόλων, οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα ανεβάσουν στροφές και θα πιέσουν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους με αποτέλεσμα αυτή η πίεση να φέρει στο 49΄ την ανατροπή του Τσιούνη μέσα στην μικρή περιοχή σε μαρκάρισμα του Σαμπανέι και θα έχουμε τον καταλογισμό του πέναλτι. Σε αυτή την φάση ο παίκτης του Ατρομήτου θα δεχτεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι και θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.Το πέναλτι θα αναλάβει να το εκτελέσει ο Καβαλλάρης με τον Τσουραμάνη να πέφτει στην δεξιά γωνία του και να απομακρύνει.Από εκείνο το σημείο θα έχουμε ένα επιθετικό μονόλογο για την ΑΕΜ βάση και της υπεροχής με παραπάνω παίκτη, και τους φιλοξενούμενους να γίνονται αρκετά απειλητική μόνο στην κόντρα επίθεση, χωρίς ωστόσο καμία από τις δυο ομάδες να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα.
Με γκολ του Καδά στο 86ο λεπτό ο Παναρκαδικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, επικρατώντας με 2-1 του Πανναυπλιακού στο Ναύπλιο, για την 3η αγωνιστική.
Η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη, που ήταν καλύτερη στο ματς, προηγήθηκε στο 40' με τον Σκούφαλη αλλά ισοφαρίστηκε αμέσως (41') από τον Κετσεντζόγλου. Τελικά ο Καδάς έδωσε τη λύση, με τον Παναρκαδικό να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο!
 40' ΓΚΟΛ!!!! 0-1 Σκούφαλης - ο Μουστόγιαννης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, πετάχτηκε ο Σκούφαλης και με κεφαλιά έκανε το 0-1.
42' ΓΚΟΛ!!!! 1-1 Κετσεντζόγλου - άμεση απάντηση των γηπεδούχων, ο Κετσεντζόγλου μπήκε από δεξιά και με πλασέ νίκησε τον Ανδριόλα.
47' Δοκάρι Παναρκαδικού - σέντρα-σουτ Σκάρου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ
86' ΓΚΟΛ!!! 1-2 Καδάς - φάση διαρκείας και κόντρες στην περιοχή του Πανναυπλιακού, ο Καδάς σουτάρει η μπάλα αλλάζει πορεία και ξεγελά τον Μπραϊμλάρι.
Τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής έχουν ως εξής:

Κόρινθος - Παναργειακός 0-1
Ερμιονίδα - Καλαμάτα 3-1
Αχαϊκή - Αρης Αιτωλικού 1-0
ΑΕ Καραϊσκάκης - ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Δόξα Μανωλάδας - Αστέρας/Πανόπουλο 2-0
Μεσσηνιακός - Εθνικός Σαγέικων 5-0
Μεσολόγγι - Ατρόμητος Αχαΐας 0-0
Πανναυπλιακός - Παναρκαδικός 1-2

#ΟμάδαΑγ.ΒαθμοίΝΙΗΓκολ
1 ΑΕ Καραϊσκάκης393004-1
2 Αχαϊκή393005-1
3 Παναργειακός393005-0
4 ΑΕ Ερμιονίδας362016-2
5 Μεσσηνιακός362017-2
6 ΠΑΟ Βάρδας362012-1
7 ΠΑΣ Κόρινθος362014-2
8 Μεσολόγγι351203-2
9 Παναρκαδικός351204-3
10 Ατρόμητος Λάππα341114-4
11 Δόξα Ν.Μανολάδας341113-3
12 Άρης Αιτωλικού300030-4
13 Εθνικός Σαγέικων300030-9
14 Καλαμάτα300032-6
15 Π.Φ.Ο. Πανόπουλου300030-6
16 Πανναυπλιακός Ηρακλής300033-6
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.