ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ :Σημαντικές οικονομικές ελαφρύνσεις για τα ποδοσφαιρικά σωματεία ανακοίνωσε ο Σταθόπουλος



Στην κλήρωση της ΕΠΣΜ ο πρόεδρος  Σταθόπουλος ανακοίνωσε τα μέτρα που πήρε η ΕΠΣΜ για την οικονομική ελάφρυνση των σωματείων κατά την προσεχή περίοδο 2013-2014. 
Εμείς εδώ να δω πότε θα πάρουμε τέτοια μέτρα για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου διαβάστε και θα καταλάβετε !!!
Σημαντικές οικονομικές ελαφρύνσεις για τα ποδοσφαιρικά σωματεία ανακοίνωσε ο Σταθόπουλος

Το πρώτο μέτρο είναι ότι δεν θα πληρώνει τα 10 ευρώ η ομάδα όταν ένας ποδοσφαιριστής της αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ακόμη μείωση θα υπάρξει και στις αμοιβές που θα πληρώσουν οι ομάδες για τη διαιτησία, όπως είπε ο κ. Σταθόπουλος θα φτάνει στο 15%. Μάλιστα ευχαρίστησε τους διαιτητές, τον σύνδεσμο και προσωπικά τον πρόεδρο του Νίκο Κοσσάρη που δέχθηκαν αυτή τη μείωση στις απολαβές τους. Συγκεκριμένα οι ομάδες της Α' τοπικής δεν θα πληρώσουν έξοδα διαιτησίας την 5η αγωνιστική του πρώτου γύρου και την 5η αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Οι ομάδες του
α' ομίλου της Β' τοπικής δεν θα πληρώσουν την 4η και την 8η αγωνιστική του α' γύρου και τις αντίστοιχες του β' γύρου,
ενώ του δεύτερου ομίλου την 6η και την 10η αγωνιστική του α' γύρου και τις αντίστοιχες του β' γύρου.
Στη Γ' τοπική στον α' και γ' όμιλο δεν θα πληρώσουν έξοδα διαιτησίας τη 2η και την 7η αγωνιστική του α' γύρου και τις αντίστοιχες του
β' γύρου και στο β' όμιλο την 4η και την 6η αγωνιστική του α' γύρου
και τις αντίστοιχες του β' γύρου.
Να σημειωθεί ότι οι ομάδες εκτός Καλαμάτας θα επιβαρύνονται τις συγκεκριμένες αγωνιστικές μόνο με τα οδοιπορικά των διαιτητών (βενζίνη) που υπολογίζονται από 10 έως 20 ευρώ.
Επίσης μειώθηκαν τα χρήματα που απαιτούνται για εγγραφή νεαρών ποδοσφαιριστών στα σωματεία. Συγκεκριμένα από 7 έως 10 ετών θα πληρώνουν τα σωματεία 5 ευρώ και από 10 έως 14 ετών 7,5 ευρώ.
Είναι τα μισά χρήματα απ' ότι πλήρωναν έως τώρα.
Επίσης δίνεται ένα ισχυρό κίνητρο στα σωματεία τις τιμωρίες...
Ετσι αν μια ομάδα Α' τοπικής κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν αποβληθεί παίκτης της με απευθείας κόκκινη κάρτα και δεν τιμωρηθεί καμία φορά προπονητής της, παράγοντας ή το ίδιο το σωματείο, τότε δεν θα πληρώσει καθόλου διαιτησία τη σεζόν 2014-2015!
Για τις ομάδες της Β' τοπικής αν συμβεί το παραπάνω τότε την επομένη σεζόν θα πληρώσουν μόνο το 50% των εξόδων διαιτησίας και οι ομάδες της Γ' τοπικής θα πληρώσουν το 70% της διαιτησίας.
Γράφτηκε από τον  
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/1302-epsm-stathopoylos-oikonomika
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.