ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΑΚΗΣ: Ένας παλιός γνώριμος γύρνα με την ιδιότητα του προπονητής

Μαζί με τον μέντορα του Σάββα Παντελίδη
Άλλος ένας γνώριμος του Κεφαλλονίτικου ποδοσφαίρου μάθαμε ότι επιστρέφει στο νησί μετά από απουσία αρκετών χρονών.
Ο λόγος για τον Γιώργος Καρελάκης , ένας  από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν την δεκαετία του 90` από την Κεφαλονιά, αφήνοντας ανεξίτηλα το ποδοσφαιρικό του στίγμα παίζοντας κατά κύριο λόγο στην ομάδα της Σάμης. Ο Γιώργος Καρελάκης σταματώντας το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε με την προπονητική, κυρίως στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία, αναλαμβάνοντας τις τύχες αρκετών ομάδων στα πρωταθλήματα της Α ΕΠΣΝΑ όπως του  Αχελώου Αγγελοκάστρου ,  Εθνικό Γουριάς,  Α.Ο. Κανδήλας, Α.Ο. Πλαγιάς,  Αλυζιακό Μύτικα  και  Οδυσσέα Νυδρίου (Δ' Εθνική) με μεγάλη επιτυχία . Μάλιστα ανακηρύχθηκε την περίοδο που ήταν προπονητής στον Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ  ως ο πιο πετυχημένος τεχνικός της ΕΠΣΝΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας).Ακόμα έχει παραστάσεις από τα πρωταθλήματα  της Γ`και Β`εθνικής  με την συμμετοχή του στο προπονητικό  τιμ του Σάββας Παντελίδη που σήμερα είναι προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα  . Εμείς καλωσορίζουμε τον Γιώργο  στο νησί μας και ελπίζουμε με την εμπειρία του και της ποδοσφαιρικές του γνώσεις να αφήσει το προπονητικό του στίγμα ώστε να βοηθήσει το Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο .
Σας παραθέτουμε παρακάτω  τη έγραψε για τον Γιώργο η ιστοσελίδα  sportactive.gr.   
Με τον Ντανιέλ Μπατίστα στο διεθνές τουρνουά στο Καρπενήσι 

«Ποιος θα το περίμενε, ένας προπονητής, ο οποίος ανέλαβε τα Χριστούγεννα τον ΑΟ Πλαγιάς, νεοφώτιστοι, μάλιστα στην κατηγορία και ενώ τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, κατάφερε να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα και κατάφερε να την οδηγήσει στην άνετη παραμονή στην κατηγορία. 
Με τον Τζωρτζοπουλος. 

Διαχειρίζεται με μαεστρία όχι μόνο τις πολλές επιτυχίες αλλά και τις λιγοστές αποτυχίες. Δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση τον τίτλο του φαβορί και κρατά όλους σε εγρήγορση. Ο
Γιώργος Καρελάκης κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα μοντέλο η οποία έπαιξε και το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και όλοι στο τέλος της περιόδου συμφώνησαν ότι ήταν αποκλειστικό δημιούργημα του προπονητή της….


Μία ομάδα με συνέπεια, με πειθαρχία, με σταθερότητα και με σοβαρότητα. Μία ομάδα συνόλου που αξιοποιεί όλες της τις δυνατότητες. Για όλους αυτούς τους λόγους και όχι μόνο, δίκαια ο έμπειρος τεχνικός αναδείχτηκε ο κορυφαίος των κορυφαίων προπονητών για την ΕΠΣΝΑ.»
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.