Παλικαρίσια νίκη ο ΑΣΚ που ελπίζει σε άνοδο



Η νίκη του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά επί του Πήγασου στην Πάτρα ήταν παλικαρίσια,  καθ’ όλα δίκαιη και ήρθε στην παράταση με 76-73 (65-65 κ.α.).


Η νίκη του  ΑΣΚ σε συνδυασμό με την νίκη του ΓΥΠΑ επί του Παναχαϊκού φέρνει την ομάδα μας στην 4η θέση με πολύ μεγάλες πιθανότητες ανόδου στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, μετά τις συγχωνεύσεις που ενδεχομένως θα προκύψουν.

Όπως και να έχει ο ΑΣΚ έκλεισε με νίκη μία επιτυχημένη χρονιά που όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έφεραν την ομάδα, μετά από έναν πραγματικό μαραθώνιο με πάρα πολλούς αγώνες στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑ-Η.   

Και κόντρα στον Πήγασο, οι παίκτες του Μάκη Μαρκάτου τα έδωσαν όλα για τη νίκη και τα κατάφεραν να επιβληθούν κόντρα σε ένα  πολύ δυνατό αντίπαλο. Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Βαλλιανάτος, με μεγάλη βοήθεια και από τον Καλαφάτη, χωρίς φυσικά και οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν.

Πολύ καλή η διαιτησία των Αθανασόπουλου και Γεράνιου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-21, 36-33, 51-48, 65-65 κ.α., 73-76
ΑΣΚ: Παλημέρης  8 (2), Καραπέτσας 5, Καλαφάτης 15 (2), Γεμενετζής 15 (2), Καβαλλιεράτος 11, Πορτελάνος 2, Βαλλιανάτος 20.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.