«Ισοπαλία θα ισοδυναμεί με ήττα» για ΑΟΚΙ



Στην ισοπαλία 1-1 «κόλλησε» ο ΑΟΚΙ με αντίπαλο την ΠΡΟΟΔΟ  το Σάββατο το πρωί στην έδρα του με την πολύ καλύτερη του σε αυτό το παιχνίδι ομάδα της Προόδου, που αν ήταν πιο ψύχραιμη θα μπορούσε να είχε φύγει  από το Δακ με τους τρεις πόντους στην βαλίτσα της.
 Μετά και αυτή την ισοπαλία ο ΑΟΚΙ αποχαιρέτα την δεύτερη θέση που πάει  στην Εικοσιμια .  Ο αγώνας ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους να είναι κακοί σε αντιθέσει με την Πρόοδο να είναι μαχητική , παίζοντας καλό ποδόσφαιρο .
Στο 11` ο Αλ. Πολλάτο δεν θα καταφέρει από πλεονεκτική θέση  να πλασάρει σωστά στην εστία της Προόδου.  Στο 18` δυνατό σουτ  του  Δημ. Πολλατου θα βρει το οριζόντιο δοκάρι της Προόδου.  Μεγάλη  ευκαιρία για την Πρόοδο στο 34` όταν η κεφάλια του Παπαδόπουλου από κοντινή θέσω περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του ΑΟΚΙ. Στο 45+ ο ΑΟΚΙ θα κερδίσει πέναλτι σε τράβηγμα του Λαγκαδά στον Κομητα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο  Αλ. Πολλάτος που θα ευστοχήσει ανοίγοντας το σκορ (1 – 0). Στο 66` ο Παπαδόπουλος θα σκοράρει για την Πρόοδο εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας του ΑΟΚΙ και με πλασέ από την μικρή περιοχή θα φέρει το ματς  στα "ίσα" (1-1).  Στο 81` η Πρόοδος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ όταν  ο Πίππος εντελώς μόνος δεν θα καταφέρει να πλασάρει σωστά .  Στο 90+ σουτ του Σπανού θα αποκρούσει με υπερένταση.   
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Μοντεσάντος (63' Βουκελάτος), Αλεξανδράτος, Πολλάτος Δημ., Κόμητας, Παπαναστασάτος, Χαλιώτης (46' Μπαζάρογλου), Σπανός, Λαμπρόπουλος (46' Tanushaj). 
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας, Κωστόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος, Τσάμης, Πίππος, Δευτεραίος (73' Τσιντήλας Τηλ.), Πατσαλιάς
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.