ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ



ΜΠΑΡΑΖ  Α` ΚΑΡΗΓΟΡΙΑΣ  
Ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο οι αγώνες μπαράζ στην Α' κατηγορία  που θα καθορίσουν ποια  ομάδα θα λάβει  μέρος  στον "μεγάλο" τελικό για το πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας εκεί που τους  περιμένει ήδη  η ΑΕΚ του τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος    . Την Κυριακή  η  ομάδα του Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  θα φιλοξενήσει στις Κεραμείες  τον  ΑΟΚΙ με πλεονέκτημα έδρας . Η σειρά θα κριθεί στης δυο νίκες με την ομάδα της Λειβαθους  να έχει το πλεονέκτημα έδρας .
ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Το Σαββάτο  στης Κεραμείες  αρχίζει η σειρά των τελικών  ανάμεσα στα Φωκατα και τους Προννους για την ανάδειξη του πρωταθλητή  της Β` κατηγορίας για την περίοδο 2012-13. Ο τελικός θα κριθεί στης δυο νίκες με την ομάδα της Λειβαθους  να έχει το πλεονέκτημα έδρας .






Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α.Ο.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  -  Α.Ο.Κ.Ι
Την Κυριακή το μεσημέρι  16:00 στης Κεραμείες  η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ θα φιλοξενήσει την ομάδα του ΑΟΚΙ στον πρώτο μεταξύ τους  αγώνα για την σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Α` κατηγορίας ΕΠΣΚΙ. Η ομάδα του Δημήτρη Ζησιματου  μετά την απώλεια του κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη  από τον «Παγκε» έχοντας μέτρια αποδώσει,   έχουν ρίξεις όλοι τους την προσοχή  σε αυτό το ματς  οι λόγοι πολύ…  Η απώλεια του τροπαίου ήταν ένα ισχυρό  σοκ για πους πάντες στην ομάδα, ο αγώνας με τον ΑΟΚΙ και η νίκη σε αυτών θα   είναι το αντίδοτο για τους πάντες στην ομάδα ,θα ανέβουν ψυχολογικά , μα το κυριότερο θα έχουν βάλει τις βάσης για την πρόκριση τους στον τελικό του πρωταθλήματος που είναι ο μεγάλος στόχος τους. Το πρόβλημα για την Εικοσιμία ακούει στο όνομα του Αντώνη Κορσιανου, ο νεαρός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχει ακόμα μικροενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.  Για τον ΑΟΚΙ το παιχνίδι είναι καθοριστικό και όπως καταλαβαίνετε στο μυαλό όλων η λέξει ήττα είναι απαγορευμένη . Η χρονιά δεν ήταν όπως την περίμεναν με την ομάδα να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της , φυσικά η είσοδος στα μπαράζ ήταν δεδομένη αλλά η θέση που κατέλαβαν (3) δεν τους δίνει την δυνατότητα να έχουν το πλεονέκτημα έδρας για τα μπαράζ . Νικη λοιπόν είναι το σύνθημα για τους Αργοστολιώτες που θα τους δώσει την δυνατότητα να αντιστρέψουν την σειρά και να διεκδικήσουν την είσοδο τους στον τελικό. Τα προβλήματα για τον Τογια είναι σημαντικά , οπότε θα δούμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Το ματς είναι ντέρμπι η ψυχολογία θα παίξει κατά εμάς καθοριστικό ρολό στην εξέλιξη του και τα προγνωστικά είναι δύσκολα.(1Χ).  
ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β` ΚΑΤΙΓΟΡΙΑΣ
Α.Ο.ΦΩΚΑΤΩΝ  -  Α.Ο.ΠΡΟΝΝΩΝ

Το Σαββάτο το μεσημέρι 16:00  στης Κεραμειες  αρχίζει η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Β` Κατηγορίες. Τα Φωκατα υποδέχονται τους Προννους  στον πρώτο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Να θυμίσουμε ότι και τα δυο σωματεία έχουν κερδίσει την άνοδο τους στην Α` κατηγορία. Τα Φωκατα λοιπόν φιλοξενούν τους Προννους και θέλουν να αποδείξουν ότι δεν ήταν τυχαίο ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και τερμάτισαν δικαία πρώτη. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας ονειρεμένης χρονιάς για την ομάδα από την Λειβαθώ.  Θα κάνουν τα πάντα για να γευτούν την χαρά του πρωταθλητή. Προβλήματα δεν η υπάρχουν για τον Μιχάλη  Αθηναίο . Οι Προννοι ξεκίνησαν την ταμπέλα του φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο αλλά κάπου στην μέση του πρωταθλήματος είχαν αρκετά προβλήματα με αποτέλεσμα να τερματίσουν (3). Τελικά κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη . Εχουν μεν το μειονέκτημα έδρας αλλά είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα που θα παλέψει για να αντιστρέψει  την σειρά και να την πάει στα Τζαννατα. Προβλήματα για την ομάδα του  Γ. Κουρκουμέλης είναι ελάχιστα.
Το ματς είναι ντέρμπι αλλά τα Φωκατα έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν την νίκη. (1Χ).    
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.