Δ` ΕΘΝΙΚΗ : Ο ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ



Η 17η και προτελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί αύριο στον 6ο όμιλο της Δ’ εθνικής. Πάμισος και Εράνη έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού και μένουν ακόμα δύο ανεπιθύμητες θέσεις. Ο Εθνικός Μελιγαλά μετά την ήττα από την Αχαϊκή δεν κρατά την τύχη στα χέρια του.
Αν κάνει όμως το “2 στα 2” στην έδρα του και τον ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, τότε τη νέα σεζόν θα παίξει στη Γ’ εθνική. Ο πρώτος τελικός είναι με τον Παναρκαδικό, που ακόμα δεν έχει σωθεί μαθηματικά, αλλά με δεδομένο ότι τελευταία αγωνιστική παίζει εντός με τον Πάμισο, δεν θα έχει πρόβλημα ακόμα και αν ηττηθεί αύριο. Αντίθετα ο Εθνικός μόνο με νίκη θα μείνει… ζωντανός και το γήπεδο του Δωρίου θα έχει πολύ κόσμο.  Η Εράνη γνώρισε καταδικαστική ήττα από τη Δόξα Ν. Μανωλάδας και έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες. Και δύο νίκες όμως να κάνει, το πιθανότερο είναι πως θα υποβιβαστεί. Ετσι θα αγωνιστεί χωρίς άγχος με τον Ατρόμητο Λάππα που φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Πάμισος υποδέχονται την Αχαϊκή, που θέλει μόνο διπλό για να αποφύγει τον υποβιβασμό.  Αν οι γηπεδούχοι κόψουν βαθμούς, τότε θα βοηθήσουν τον Εθνικό και κατ’ επέκταση το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο να μην χάσει και την τρίτη ομάδα του φέτος. Με την πλάτη στον τοίχο θα παίξει ο Διαγόρας Βραχνέικων απέναντι στη Μανωλάδα, αφού και με ισοπαλία θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Στα Σαγέικα, ο τοπικός Εθνικός παίζει με το πρωτοπόρο και αήττητο Πανόπουλο και “καίγεται” για βαθμούς, μιαςκαι την τελευταία αγωνιστική τον περιμένει ηομάδα του Μελιγαλά.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Κυριακή 3 μ.μ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ - ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
Ρατσιάτος, Νενεκούμης, Καραγεώργος (Αργολίδας)
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΑΧΑΪΚΗ
Χ. Βεργέτης, Δ. Βεργέτης, Τριανταφύλλου  (Αρκαδίας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
Κόλλιας, Δαρσινός, Τόσκας (Αργολίδας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΕΡΑΝΗ
Μανούχος, Ζώης, Κατσούδας (Αργολίδας)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ - ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
Σελίμος, Παλαμίδας, Σταματάκος (Λακωνίας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  (σε 16 αγώνες)
1. Πανόπουλο 35-3 44
2. Ατρόμητος Λάππα 33-11 35
3. Παναρκαδικός 17-18 23
4. Δόξα Νέας Μανωλάδας 26-18 21
5. Εθνικός Σαγέικων 15-19 20
6. Διαγόρας Βραχνέικων 20-25 18
-. Αχαϊκή 8-14 18
8. Εθνικός Μελιγαλά 16-26 17
9. Εράνη 15-27 15
10. Πάμισος 5-29 8
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.