ΠΑΓΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ



Το «χρυσό»  γκολ του Τούρλας στο 69',

Το γκολ του Τούρλα στο 68' ήταν αρκετό προκειμένου ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ να πετύχει την νίκη- πρόκριση που έψαχνε εδώ και πολλά χρόνια σήμερα το μεσημέρι με 1-0 επί του ΑΟΚΙ.  
. Πολύ καλή μπάλα ανά διαστήματα για τους παίκτες του Νίκου Βουτσινά , που έδειχνε  ομάδα πολύ σωστά δομημένη , και πάνω από όλα ομάδα που είχε παθός και πόθο για το μεγάλο εισιτήριο του τελικού.   
Από την άλλη μεριά, οι παίκτες του Γ. Τόγια έκαναν και στα δύο ημίχρονα, πολύ καλή αρχή, αλλά μετά το 10' και το 55' ο ρυθμός τους έπεσε με αποτέλεσμα να δώσουν την δυνατότητα στους αντίπαλου τους να πιστέψουν ότι μπορούν να χτυπήσουν το ματς όπως και έκαναν .
Πρώτο ημίχρονο
Ο  ΑΟΚΙ στα πρώτα λεπτά μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους  με ένα γρήγορο γκολ. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία. Στο 37` ο ΑΟΚΙ θα χάσει την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν το απευθείας φάουλ του Μπαζαρογλου θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Ζαμπαυτη που μάλλον την ακούμπησε πριν αυτή καταλήξει στο δοκάρι.   
Δεύτερο ημίχρονο
Στην επανάληψη, στα πρώτα λεπτά παίχτηκε το ίδιο έργο με το πρώτο μέρος, όταν ο ΑΟΚΙ στα πρώτα λεπτά προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι δεν μπορούσε σε δυο περίπτωσης να άνοιξη το σκορ. Και συγκεκριμένα στο 51` ο  Αλεξανδράτος θα πιάσει μια καρφωτή κεφαλιά, με την μπάλα σταματά πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαμπαυτη και μετά στην αγκαλιά του . Και στο 53` μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του «Πάγκε» από τον Φωκα θα βρει τον νεοεισελθών  Βουκελατο  που θα πλασάρει από πλεονεκτική θέση με τον τερματοφύλακα του Παγκε να αποκρούει σε πρώτο χρόνο με την μπάλα να φτάνει στον Μοντεσάντο που από πλεονεκτική θέση και αυτός δεν θα μπορέσει να παραβίαση την εστία του Παγκε .  Το «χρυσό» -έτσι όπως πήγε το παιχνίδι – γκολ πέτυχε για τον Πάγκε ο Τούρλας στο 69', ο οποίος έπειτα από κόρνερ από δεξιά του Γασπαρινάτου, σηκώθηκε πολύ ψηλά στο πρώτο δοκάρι και νικώντας τον Αγκούσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟΚΙ και την ομάδα του στον μεγάλο τελικό.  Ο ΑΟΚΙ από εκεί και έπειτα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 83' είχε ευκαιρία με τον Ζαμπαύτη, του οποίου η κεφαλιά πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Πάγκε.
Ο Πάγκε στο 85' έμεινε με 10 παίκτες όταν και αποβλήθηκε ο Ζαίμη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν εμπόδισε τους τυπικά φιλοξενούμενους να κρατήσουν το 0-1 και να περάσουν στον μεγάλο τελικό.
ΑΟΚΙ:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Τανουσάι (46' Βουκελάτος), Αλεξανδράτος, Φωκάς, Πολλάτος Δ., Πολλάτος Αλ. (67' Κανάκης), Μπαζάρογλου, Μοντεσάντος, Σπανός, Λαμπρόπουλος (71' Ζαμπαύτης Σ.).
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης Θ., Κουλουμπής Νικ., Γασπαρινάτος (80' Νουρεντίνι, 90' Βουκελάτος Γερ.), Αντωνίου, Βεκερίδης, Παπαθεοδωρόπουλος, Τούρλας, Αρμάντο, Πλατανίτης, Ζαίμη, Κατσιγιώργης (66' Μίσκα).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.