ΦΩΚΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ






Η ομάδα  των ΦΩΚΑΤΩΝ  πανηγυρίζει την άνοδο της στα  «μεγάλα σαλόνια» της  Α΄ Κατηγορία.
 Η ομάδα του Μ. Αθηναίου κατάφερε να νικήσει σήμερα το πρωί την ΑΝΩΓΗ με (0-1)  ζευγαρώνοντας στις νίκες, και να σφράγιση το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος και που συνεπάγετε και με άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» της  Α΄ Κατηγορία.

Στον αγώνα κυριαρχούσε το άγχος και για τις δυο ομάδες ,με αποτέλεσμα να μην δούμε καλό παιχνίδι με  πολλές λάθος πάσες. Στο πρώτο μύρος η Ανωγη ήταν λίγο καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτή. Στο δεύτερο μέρος τα Φωκατα βγήκαν στο γήπεδο αποφασισμένα να τελειώσουν την «δουλειά» και τα κατάφεραν  με την κεφάλια του Σαρλάνη στο 59', ο οποίος έπειτα από κόρνερ του Γαλιατσάτου, με κεφαλιά νίκησε στον αέρα τον τερματοφύλακα της Ανωγής για να γράψει το 0-1 που έμελε να είναι και το σκορ ανόδου των Φωκάτων στην μεγάλη κατηγορία.
 Από εκεί και πέρα  η ομάδα του Αθηναίου έχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μάλιστα είχαν την ευκαιρία στις καθυστερήσεις να διευρύνουν το σκορ της νίκης, ωστόσο το σουτ του Κουρκουμέλη μέσα από την περιοχή έπειτα πάσα του Ψυχογιού, βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Ανωγής.
ΑΝΩΓΗ: Θεοφιλάτος, Κουρούκλης, Μαλλιώρης, Γιακουμάτος, Μπρεδεμπές, Σούπας, Αντωνάτος (66' Γερολυμάτος), Αδηλίνης, Μπενάτος, Αναλυτής, Μοσχονάς.
ΦΩΚΑΤΑ: Ψαλιδάκης, Σέρρας Π. (77' Σέρρας ), Ντουκάι, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Σαρλάνης, Κόμητας, Γαλιατσάτος, Κουρκουμέλης, Σταμένης (90' Ψυχογιός), Αλεξάτος ( 80' Ξαξίρης).  
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.