ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ



Ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι είχαμε σήμερα στην Ιθάκη ανάμεσα στην Πρόοδο και στον  Παγκεφαλληνιακο  με τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο. Η Πρόοδο με αυτό το αποτέλεσμα σώθηκε και μαθηματικά αφού ο Οδυσσέας έχασε από τον ΑΟΚΙ.
 Οι δύο ομάδες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα  αναλώθηκαν σε δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα να λείπουν οι πολλές  ευκαιρίες. Την πρώτη ευκαιρία του αγώνα θα την έχουν οι γηπεδούχοι στο 18` με τον Αρταβάνη όταν  το σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από την περιοχή πέρασε πολύ κοντά στην εστία του Παγκε.  Στο 22` πάλι ο Αρταβάνης πήδηξε πιο ψιλά από όλους στο φάουλ του Δόριζα  αλλά η κεφάλια του δεν θα βρει στόχο.  Στο 26` σέντρα του   Κωστόπουλου από αριστερά, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αμυντικού μέσα στην περιοχή  αλλά  ο διαιτητής έδειξε παίζεται προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων. Στο 29` ο Παγκε θα απαντήσει στις ευκαιρίες της γηπεδούχου με το δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση του Πλατανιτη, αποκρούοντας δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας . Στο 47` μια βαθιά μπαλιά του  Ζαϊμη στην περιοχή της Προόδου θα μπερδέψει τους αμυντικούς που στην προσπάθεια τους να αποκρούσουν θα στείλουν την μπάλα προς την εστία του  Τσιντήλα που με εντυπωσιακό τρόπο θα αποσοβήσει το αυτογκόλ. Στο 50` ο   Πρεβεζιάνος θα βρει με ωραία μπαλιά τον Δευτεραίο μέσα στην περιοχή αλλά ο Ζαμπαυτης  με τα πόδια θα διώξει την τελευταία στιγμή τον κίνδυνο.  Στο 54’ ο Παγκε θα βγει και πάλι στην κόντρα με τον Ζαϊμη να βρίσκει τον  Πλατανίτη να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Τσιντηλα να αποκρούει δύσκολα . Στο 61` ο Ζαϊμη θα συνεργαστεί άψογα με τον Πλατανιτη με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0 – 1). Δυνατό σουτ του Βασιλόπουλου στο 79' στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 83’ ο Βασιλόπουλος θα φέρει το ματς στα ίσια (1 – 1) με ωραία ατομική προσπάθεια θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει τον Ζαμπαύτη  σφραγίζοντας την παραμονή της ομάδας του στην Α` κατηγορία .   
ΠΡΟΟΔΟΣ:(Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας, Κωστόπουλος, Δόριζας, Δευτεραίος (62’ Τόφαλος), Πρεβεζιάνος, Λαγκαδάς, Βλασσόπουλος, Τσάμης, Πίπππος (63’ Βασιλόπουλος), Αρταβάνης, Πατσαλιάς (78’ Μωραϊτης).
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ :(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Ν., Κίριο, Αντωνίου, Μερολάι, Καράι, Τούρλας, Παπαθεοδωρόπουλος, Πλατανίτης, Ζαϊμη, Καραντινός-Νεόφυτος (88’ Θωμάς).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.