Όταν σοβαρεύτηκε κέρδισε εύκολα!

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου κέρδισε εντός έδρας με σκορ 13-5 το Παλαιό Φάληρο, σε ματς για τη 16η αγωνιστική της Α1 ανδρών!
Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου, πέτυχε μία ακόμη νίκη στο Αργοστόλι που αποδεικνύεται ότι είναι το μεγάλο όπλο του φετινού ΝΟΑ.

Η σημερινή νίκη ήταν η έκτη εντός έδρας σε οκτώ παιχνίδια ενώ οι δυο ήττες ήταν από τις δυο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πόλο, τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και την πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη.
Ο ΝΟΑ κέρδισε στην Κεφαλονιά τον τρίτο στη βαθμολογία ΝΟ Χίου, τον τέταρτο ΠΑΟΚ και αν κερδίσει και τον Παναθηναϊκό τότε θα έχει μεγάλες πιθανότητες να πετύχει το στόχο του που είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα. Και ίσως να το δικαιούται κιόλας από τη στιγμή που δείχνει μια αγωνιστική σταθερότητα από την αρχή της σεζόν…
Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, το Αργοστόλι δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι! Οι γηπεδούχοι μπήκαν μουδιασμένα στο ματς, ήταν νωθροί σε αντίθεση με το Παλαιό Φάληρο που με κεκτημένη ταχύτητα από την πολύ καλή εμφάνιση στο νικηφόρο ματς με το ΝΟ Χανίων, μπήκε στην πισίνα με στόχο τη μεγάλη έκπληξη.
Προηγήθηκε στο σκορ με 4-2 και κράτησε το ρυθμό του αγώνα στα επίπεδα που θέλει, εγκλωβίζοντας το ΝΟΑ που στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ήταν μέτριος και κόντρα στην εποχή που τον θέλει να είναι φορμαρισμένος αγωνιστικά.
Το Αργοστόλι κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη φορά με 5-4, περίπου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της 3ης περιόδου. Το χρονικό σημείο αποδείχτηκε κρίσιμο και κομβικό για την εξέλιξη του ματς καθώς οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ψυχολογικά, την ίδια στιγμή που το Φάληρο έδειχνε να μένει από δυνάμεις λόγω της μεγάλης προσπάθειας στα δυο πρώτα οκτάλεπτα. Το σερί πήγε στο 6-0 για το ΝΟΑ και το σκορ στο 8-4 (τέλος 3ης περιόδου), κάτι που έκρινε και τον τελικό νικητή.
Στα τελευταία οκτώ λεπτά ο ΝΟ Αργοστολίου ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση του και κατάφερε με σχετική ευκολία να ελέγξει το ρυθμό, αυξάνοντας μάλιστα και το προβάδισμα. Έτσι έφτασε στη νίκη, έστω και αν δεν ξεκίνησε καλά. Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί, που τελικά κατέκτησε, ενώ πλέον κοιτά το επόμενο παιχνίδι που είναι επίσης εντός έδρας με αντίπαλο το ΝΟ Χανίων.
Για την αξιόμαχη ομάδα του Κώστα Λούδη το σημερινό ματς δεν είχε τόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία όσο για παράδειγμα αυτό που έρχεται και που ενδεχομένως να κρίνει πολλά. Η αθηναϊκή ομάδα υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Φάληρο την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα ματς που η νίκη θα φέρει και τη σωτηρία. Πάντως και σήμερα έδειξε μια καλοδουλεμένη ομάδα που παλεύει τα ματς…
Η ταυτότητα του αγώνα
Α1 ανδρών- 16η αγωνιστική
Δημοτικό κολυμβητήριο Αργοστολίου
ΝΟ Αργοστολίου- Παλαιό Φάληρο   13-5
Διαιτητές: Βασιλείου- Μπιράκης
Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-3, 6-0, 5-1.
ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Στελλάτος 4, Παπαδόπουλος 2, Κατσιγιάννης 2, Ευάγγελος Δουδέσης 2, Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μητρόπουλος 1
.Παλαιό Φάληρο (Κώστας Λούδης): Ξενάκης 2, Τσαγκάρης 2, Βερύκοκος 1.
http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.