ΑΕΚ : ΠΡΩΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΒΟ ΜΕ ΕΦΤΑΡΑ (φωτο αγωνα)



Εύκολη νίκη για τους πρωτοπόρους σήμερα το πρωί στο Δακ. Με αντίπαλο τον ουραγό Οδυσσέα με το βάρη 7 – 0 . 
Η ομάδα του Αργοστολίου χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει
τον μαχητικό  Οδυσσέα που είχε την ατυχία από το 23`  να παίζει με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Φατούρου που στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα την εδίωξε με το χέρι και ο διαιτητής του αγώνα έδωσε πέναλτι και κόκκινη κάρτα .
Από αυτό το σημείο και μετά ο αγώνας ήταν ακόμα πιο εύκολος για τους πρωτοπόρους .Η ΑΕΚ εκτός από τα 7 τέρματα είχε και αρκετές ευκαιρίες και ένα δοκάρι σε απευθείας κόρνερ του Μοσχονα στο 83` .  Ο Οδυσσέας προσπάθησε… αλλά μέχρι εκεί .
Στο 20` ο  Κρούτη θα ανοίξει το σκορ με απευθείας φάουλ 1 – 0 .
Στο 23` πέναλτι που κάνει ο Φατουρος (απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια )ο   Π. Κουμαριώτης  θα χρειαστεί δυο προσπάθειες ( την πρώτη απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά ο διαιτητής έδηξε επανάληψη γιατί μπήκαν στην περιοχή αρκετοί παίχτες πριν την εκτελέσει) για να διπλασιάσει  τα τέρματα της ΑΕΚ 2 – 0 .
Στο 27` ο Πολλακης  θα εκμεταλλευτή την ωραίε πάσα του  Εμιλιάνο  και με πλάσε θα ανεβάσει το σκορ στο 3 – 0 .  
Στο 45` ο Κουμαριώτης θα χρειαστεί για δεύτερη φορά σκόρερ με ωραία ατομική ενεργεία  4 – 0 .
Στο 66` ο Εμιλιάνο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα σκοράρει για το 5 – 0 .
Στο 69` ο Παλλακης θα σκοράρει με κοντινό πλάσε υστέρα από κόρνερ του Μοσχονα 6 – 0 .
Στο 79` ο  Εμιλιάνο θα κλείσει το σκορ με κοντινό πλάσε 7 – 0 .
Α.Ε.Κ: (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Κουμαριώτης Παν., Χασάη, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης (81' Θωμάς), Κρούτη (46' Περιβολάρης), Κοσμάτος (46' Κουμαριώτης Αγγ.), Μοσχονάς, Εμιλιάνο.
Οδυσσέας Ιθ.: (Κ. Κουτσουβέλης), Πανταζόπουλος, Φατούρος, Λίλας (74' Μαρουδάς Γερ.), Μαλιακρίδας, Μαρούλης, Μορφέσης, Σέλα, Χαϊδεμενάτος, Κουτσουβέλης Παν., Κουβαράς (25' Τριτσαρόλης), Ρενάτο.




















Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.