ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ




Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αισίως  φτάσαμε στην προτελευταία αγωνιστική  17η  του πρωταθλήματος της Α` κατηγορίας.  Με την πρώτη  θέση να είναι καπαρωμένη από την ΑΕΚ (που θα αντιμετωπίσει  αυτή την αγωνιστική την Σάμη), το  ενδιαφέρων εστιάζεται στην μονομαχία του ΑΟΚΙ με την Εικοσιμια για την κατακτήσει την δεύτερης θέσεις που θα εξασφαλίσει στην ομάδα που θα την κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας στα play off.  Ο ΑΟΚΙ θα αγωνιστεί με την Πρόοδο εντος έδρας , και η Εικοσιμια θα αντιμετωπίσει των «Παγκε» εκτός έδρας , δυο παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρων ιδιαίτερα το δεύτερο . Ενδιαφέρον ματς είναι και το Διλινατα – Παλληξουριακος ,που σε περιπτώσει απώλειας  βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΚ δίνει την δυνατότητα εισόδου  τέταρτης ομάδας στα play off.  Το ματς με το λιγότερο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στον  Οδυσσέας που  θα υποδεχτεί στην έδρα του τα Ομαλα .
play off  Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο   οι αγώνες κατατάξεις (play off)  για την Β` κατηγορία.  Τα Φωκατα που τερμάτισαν πρώτα στην κανονική διάρκεια  θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας την Ανωγη που τερμάτισε στην  τέταρτη  θέση . Ενώ  Ο Παπυργιακος που τερμάτισε δεύτερος  θα αντιμετωπίσει τους Προννους που τερμάτισαν τρίτοι  με πλεονέκτημα έδρας  .  Να θυμίσουμε ότι οποίος φτάσει πρώτος στις δυο νίκες περνά στον τελικό, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την άνοδο του στην Α` κατηγορία για την περίοδο 2013-14 .

Α Κατηγορία (17η αγωνιστική)

Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Διαιτητές
ΟΔΥΣΣΕΥΣ
ΑΣ ΟΜΑΛΑ
ΔΗΜ.
ΙΘΑΚΗΣ
Σάββατο
09/03/13
11:00
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΙΟΣΗΣ Κ., ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Β.
Α.Ο.Κ.Ι
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Σάββατο
09/03/13
11:00
ΜΟΛΦΕΤΑΣ Π., ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Σάββατο
09/03/13
15:30
ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β., ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Δ.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Κυριακή
10/03/13 10:30
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Ν., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΑΒΑΖΑΡΟΣ Χ.
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Κυριακή
10/03/13 15:30
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ., ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ., ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Δ.
Αγώνες Κατάταξης 1-4(1η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Διαιτητές
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ  ΑΟ ΑΝΩΓΗΣ
ΔΗΜ. ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ
Κυριακή
10/03/13
15:30
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
Αγώνες Κατάταξης 2-3 (1η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Διαιτητές
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΡΟΝΝΟΙ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Κυριακή
10/03/13
12:30
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α., ΜΟΛΦΕΤΑΣ Π., ΚΙΟΣΗΣ Κ.












 Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 09/03/13
ΟΔΥΣΣΕΥΣ - ΑΣ ΟΜΑΛΑ

Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει το Σάββατο το πρωί 11:00 στην Ιθάκη  με τον Οδυσσέας να φιλοξενεί τα Ομαλα. Ο αγώνας δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρων μιας και οι γηπεδούχοι έχουν αποχαιρετίσει  την κατηγορία, και οι φιλοξενούμενοι δεν κυνηγούν εκτός από ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πινάκα τίποτα το ιδιαίτερο . Ο Οδυσσέας έρχεται από ήττα και μάλιστα με μεγάλο σκορ στην έδρα του από τον ΑΟΚΙ και θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντύπωσης με μια καλή εμφάνιση. Ενώ τα Ομαλα έρχονται από καλή εμφάνιση που μεταφραστικέ σε ισοπαλία από την δεύτερη Εικοσιμια και μάλιστα εκτός έδρας, και θα επιδιώξουν την νίκη που θα τους δώσει την δυνατότητα να αναρριχηθούν και άλλο στον βαθμολογικό πινάκα .   


Α.Ο.Κ.Ι - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Την ιδία ώρα 11:00 αλλά στην Κεφαλονιά και στο Δακ Αργοστολιού ο ΑΟΚΙ θα υποδεχτεί την Πρόοδο Ιθάκης .  Ο αγώνας θεωρητικά είναι εύκολος για τους γηπεδούχους  μιας και η Πρόοδο δεν είναι η ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά στους Αργοστολιώτες. Ο ΑΟΚΙ έρχεται από μεγάλη σε σκορ νίκη εκτός έδρας έπη του Οδυσσέας  . Η Πρόοδο αφού εξασφάλισε την παραμονή   της στην κατηγορία με την ισοπαλία την περασμένη Τετάρτη με αντίπαλο τον «Παγκε», θα έρθει στο Αργοστόλι  χωρίς άγχος . 


ΑΟ ΣΑΜΗΣ - ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ


Το Σάββατο το μεσημέρι 15:30 στο Δακ Αργοστολίου η τυπικά γηπεδούχος Σάμη θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο και αήττητη  ΑΕΚ  σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους .Οι Σαμικοί  στο τελευταίο ματς με τον Παλληξουριακο  δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν . Η ΑΕΚ από την μεριά της θέλει την νίκη για να μπορέσει να διατήρηση την διάφορα τον 16 βαθμών από την τετάρτη  θέση που θα την στείλει απευθείας στον τελικό του πρωταθλήματος . Το τρίποντο θεωρητικά γέρνει προς την μεριά τον «κιτρινόμαυρων » είναι καλύτερη ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει συναντηθεί τρεις φορές φέτος δυο για τι κύπελλο και μια για το πρωταθλήματα και έχουμε δει αρκετά καλά ματς με αγωνιά και αρκετά γκολ.     
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/03/13
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ - ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Την Κυριακή το πρωί 10:30!!!!! Στο Δακ Αργοστολίου  Ο Παγκεφαλληνιακος  θα υποδεχτεί την Εικοσιμια ίσως στο πιο ενδιαφέρον ματς αυτής της αγωνιστικής.  Και αυτό το λέμε γιατί ο «Παγκε» είναι μια ομάδα που έχει την δυναμική να κάνει την ζημιά στην Εικοσιμια. Σαφώς Η Εικοσιμια  είναι καλύτερη από τους γηπεδούχους ,όμως έχει την τάση να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της το τελευταίο διάστημα, και πιο πρόσφατη την ισοπαλία που παραχώρησε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της στα Ομαλα ,δίνοντας την δυνατότητα στον ΑΟΚΙ να διεκδικεί επί ίσης όρεις την δεύτερη προνομιούχα θέση.    

ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Το μεσημέρι της Κυριακής 15:30 στο Δακ . Αργοστολίου τα Διλινατα υποδέχονται τον Παλληξουριακο  στο ντέρμπι για την τέταρτη θέση που κάτω από κάποιες προϋπόθεσης( σε περιπτώσει απώλειας  βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΚ) δίνει την δυνατότητα εισόδου  τέταρτης ομάδας στα play off. Τα Διλινατα  έρχονται από μια δύσκολη επικράτηση έπη του «Παγκε» την  περασμένη αγωνιστική  μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η νίκη  για να εξασφαλίσουν την τέταρτη θέση και από εκεί και περά να περιμένουν στραβοπάτημα της ΑΕΚ. Κάπως έτσι σκέφτεται και ο Παλληξουριακος και θα επιδιώξει την νίκη. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Παλληξουριακου ήρθε ισοπαλία με τον ΑΟΚΙ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.    
 
ΟΜΑΔΕΣ
Α.Ο.Κ.Ι.
ΑΕΚ
ΔΙΛΙΝΑ
ΤΩΝ
ΕΙΚΟΣΙ
ΜΙΑΣ
ΠΑΛΛΙΞ/ΑΚΟΣ
ΠΡΟΟΔΟ
ΣΑΜΗΣ
ΟΜΑΛΑ

ΟΔΥΣΣΕ
ΥΣ
ΠΑΓΚΕ
Α.Ο.Κ.Ι.
-


2-1
ΑΕΚ
-

1-0
ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
-

2-1
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
-
1-0
ΠΑΛΛ/ΑΚΟΣ

-
1-0
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ

-
Ανα
1-1
ΑΟ ΣΑΜΗΣ

-
4-0
2-1
ΑΣ ΟΜΑΛΑ

-
5-0
1-0
ΟΔΥΣΣΕΥΣ

-

ΠΑΓΚΕ

7-0
-


PLAY OFF  Β`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ -  ΠΡΟΝΝΟΙ
Με το παιχνίδι αναμασά στον Παπυργιακο και τους Προννους την Κυριακή το πρωί 12:30 στο Δακ Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής τον play off για την Β` κατηγορία. Το παιχνίδι μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ντέρμπι μιας και αγωνίζονται δυο πολύ καλές ομάδες. Η ομάδα του  Παπυργιακου βρισκόμενοι συνεχώς σε ανοδική αγωνιστική πορεία, έδειξαν ότι είναι μια ομάδα με πολύ μέλλον. Στόχος τους είναι η κατάκτηση τον δυο προνομιούχων θέσεων που δίνουν την άνοδο και αυτό θα επιδιώξουν παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης . Οι Προννοι αν και από την αρχή του πρωταθλήματος είχαν το χαρακτηρισμό του φαβορί, κάπου στην μέση άρχισαν να κάνουν κοιλιά ,όμως το μάζεψαν γρήγορα και βρίσκονται μέσα στους στοίχους τους. Σε αυτό το παιχνίδι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Σκαλισιανους που θέλουν να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα και δικαίως τους θεωρούσαμε ένα από τα φαβορί για την άνοδο.  
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ - ΑΟ ΑΝΩΓΗΣ
Την ιδία μέρα αλλά το μεσημέρι 15:30 στης Κεραμειες τα Φωκατα θα υποδεχτούν την  Ανωγη.  Οι γηπεδούχοι που έχασαν την τελευταία αγωνιστική το +15 από την τέταρτη ομάδα που θα τους έδινε το απευθείας εισιτήριο για τον τελικό και θα εξασφάλιζαν και την άνοδο στην Α` κατηγορία. Τα Φωκατα οντάς είναι καλύτερο ομάδα από την Ανωγη αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο. Η Αγωγη πάλεψε αρκετά για να βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο και θα παλέψει ακόμα περισσότερο για να επιτυχή και την υπέρβαση.       
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.