Έ(Χ)ασαν και οι δύο από την ισοπαλία



Σε ένα αρκετά κακό παιχνίδι  Παλληξουριακος και ΑΟΚΙ έμεναν στο στείρο 0 – 0.  Αυτό το αποτέλεσμα δεν ευνοεί κανένα απ’ τους δύο σημερινούς αντίπαλους με τον ΑΟΚΙ να  απομακρύνεται  από την  δεύτερη Εικοσιμια σε περιπτώσει που νικήσει αύριο στης Κεραμειες τα Ομαλα και τον Παλληξουριακο  να μένει μακριά απ’ την τετράδα στο -16 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.
 Να πούμε ότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος για να δούμε ένα καλύτερο ματς έχει δυνατό αέρα και αρκετό κρύο .
Οι δύο ομάδες δεν άρχισαν καλά το παιχνίδι αφού στο πρώτο ημίχρονο έλειπε τόσο ο ρυθμός όσο και οι μεγάλες φάσεις. Προς το τέλος του πρώτου μέρους κάτι προσπάθησαν να κάνουν αλλά μέχρι εκεί.  Το δέυτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο με τις δύο ομάδες να είναι πολύ απειλητικές προς τις δύο εστίες αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Λίγο πριν την λήξη αποβλήθηκαν  Κλειτογιάννης και Μαυροειδής Νικ με κόκκινη κάρτα για  μια  αψιμαχία.
Στο 11` ο Ληκουδης θα επιχειρήσει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά άουτ.
Στο 19` ωραία ατομική προσπάθεια του Σπ. Μαρκάτου αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή θα αποκρούσει ο Αγκούσι.
Στο 33΄ο Λυκούδης θα απειλήσει την εστία του ΑΟΚΙ με απευθείας φάουλ αλλά ο Αγκούσι θα αποκρούσει .
Στο 35` ο Πολλατος Α. θα πλαγιοκοπήσει  την αντίπαλη άμυνα του Παλληξουριακου αλλά το σουτ του θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 44` ο Μπαζαρογλου θα εκτελέσει  μακρινό απ' ευθείας  φάουλ με τον τερματοφύλακα του Παλληξουριακου να αποκρούει δύσκολα την μπάλα  σε κόρνερ.
Στη εκπνοή του ημιχρόνου ο Παλληξουριακος θα απειλήσει την εστία του ΑΟΚΙ πρώτα με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Μαρκατου από το ύψος του πέναλτι με τον τερματοφύλακα του ΑΟΚΙ να διώχνει δύσκολα ,και στην συνέχεια τις φάσεις δυνατό σουτ του  Λυκούδη από ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα καταλήξει ελάχιστα άουτ.
Στο 49` σε απ' ευθείας  φάουλ του Μπαζαρογλου ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Παλληξουριακου θα αποκρούσει δύσκολα  σε κόρνερ.
Στο 51` άλλο ένα δυνατό σουτ του  Λυκούδη δεν θα βρει στόχο.
Στο 82` ο Α. Πολλατος με εξουδετερωμένο των τερματοφύλακα του Παλληξουριακου  θα πιάσει κεφάλια υστέρα από εκτελέσει φάουλ του  Ζαμπαύτη αλλά ο Βολντίνσκι πρώτα και μετά το δοκάρι θα σώσουν τους Ληξουριώτες.
Στο 91` ο Δ. Πολλατος θα πιάσει κεφάλια από ευνοϊκή θέσε αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Σαμούρης, Γαβαλάς, Βολνίνσκι, Λυκούδης, Φαρακλός (79' Μαυροειδής Νικ.), Λαδάς, Μαυροειδής Χαρ., Παπαδάτος, Κοσμάτος (73' Λαδάς), Πρεντάνος (46' Καμινάρης), Μαρκάτος. 
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Φωκάς, Πολλάτος Αλ. (83' Τανουσάϊ), Μπαζάρογλου (66' Ζαμπάυτης), Μοντεσάντος (66' Κόμητας), Χαλιώτης, Σπανός, Λαμπρόπουλος, Πολλάτος Δημ.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.