ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: Συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην νίκη της ομάδος .



Μετά τη νικηφόρο επιτυχία της ομάδας υδατοσφαίρισης της ομάδας μας επί του ΠΑΟΚ , το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συγχαίρει τους αθλητές μας , τον προπονητή μας κ. Ανδρεάκο Θεόδωρο , την Επιτροπή Υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας  για το θετικό αποτέλεσμα  που πέτυχαμε , το
οποίο πλησιάζει την ομάδα μας στην 4η θέση του Πρωταθλήματος όπου αποτελεί θέση για την Ευρώπη.   Ανεξάρτητα ότι η ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση πάει Ευρώπη, είναι μεγάλη κατάκτηση της ομάδας μας  να είναι στην 4η θέση σε σύνολο 12 ομάδων και μάλιστα ομάδων με μεγάλη ιστορία στο άθλημα και με εμπειρίες ασυγκρήτως μεγαλύτερες από εμάς.  
Αυτό σημαίνει  ότι οι αθλητές μας  είναι αθλητές με συνείδηση, υπάρχει χημεία μεταξύ τους,  νοιώθουν τον Όμιλο δικό τους και βλέπουμε αυτά τα θαύματα  όπως  τη νίκη επί της Χίου.   Ό δρόμος μέχρι το τέλος είναι αρκετός  και ευχόμαστε να είναι έτσι συντηρητικός  ώστε να μπορέσουμε  να κερδίσουμε δύσκολα παιχνίδια όπως είναι με το Παλαιό Φάληρο, με τον Πανιώνιο, με την Κέρκυρα στην έδρα της και τέλος με τον Παναθηναϊκό εδώ , στο Αργοστόλι.
        Καλούμε αυτόν τον υπεροχο κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και κατέκλυσε το Κολυμβητήριο, να είναι πάλι κοντά μας  μέχρι το τέλος  και κυρίως με τον Παναθηναϊκό με τον οποίο είμαστε βαθμολογικά σε απόσταση αναπνοής.
        Με την ευκαιρία σας γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής ΟΣΦΠ – ΝΟΑ που είναι προγραμματισμένο στις 09/03/2013 , λόγω διεθνών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί 13/03/2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00μ.μ. στο κολυμβητήριο Πειραιά..
        Σας ευχαριστούμε και όλοι μαζί ενωμένοι θα προχωρήσουμε για τη νίκη της 4ης θέσης.
        Τέλος, δε μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε για τη συμπάρασταση που προσέφεραν τα Μ.Μ.Ε. , τα οποία έχουν γύρει κυριολεκτικά κοντά μας, θεωρώντας ότι συμβάλλουν κι αυτοί στη νίκη, ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας για τη διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας σε όλες τις αγωνιστικές, το Σώμα Εθελοντών – Διασωστών για την εθελοντική προσφορά στους στην παροχή πρώτων βοηθειών σε κάθε αγώνα μας αλλά και το προσωπικό και τη Διοίκηση της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ που συμβάλει κάθε φορά στην επιτυχία της κάθε διοργάνωσης.


                                                                             ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.