«Καταιγιστική» ΑΕΚ…



Η ΑΕΚ συνέτριψε 7 – 0 τα  Ομαλά  στην τελευταία αγωνιστική  της  κανονικής περιόδου με  MVP του Αγώνα τον  Μοσχονά  που σημείωσε «hattrick”.  
 Η ομάδα του Αργοστολίου μετά και αυτό το αποτέλεσμα τερμάτισε στην  1η θέση  περνώντας ευπείθειας στον τελικό του πρωταθλήματος , και περιμένει τον αντίπαλο της  από το ζευγάρι  (Εικοσιμιας – ΑΟΚΙ).
Η ΑΕΚ όπως προείπα ήταν καταιγιστική μην αφήνοντας περιθώρια στον αντίπαλο της να την αμφισβητήσει, τα 3 τέρματα που σημείωσε , αλλά και η πολλές ευκαιρίες που είχε στο πρώτο μέρος μαρτυρούν την ανωτερότητα της .  
 Το σκορ θα ανοίξει για τους «φιλοξενούμενους» ο Μοσχονας στο 20` με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ύστερα από πάσα του Κουμαριώτη(0-1). Στο 30` οι αμυντικοί των Ομαλών θα προλάβουν και θα διώξουν την μπάλα στην γραμμή, μετά από ωραίο πλασέ του Εμιλιανο . Στο 33` ο πολύ δραστήριος Πολλακης θα κερδίσει πέναλτι  με των Μοσχονα να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα για δεύτερη φόρα στα δίχτυα του Αρτουρ (0-2) . 
Και το πρώτο ημίχρονο θα κλείσει με τον Κουμαργιωτη να σκοράρει στο 44`  με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και να ανεβάζει τα σκορ στο (0-3).     Με μπροστάρη τον Μοσχονά ,και με άξιους συμπαραστάτες τους Πολλακη και Εμιλιανο  έκανε σμπαράλια την άμυνα των Ομαλών που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που παιχνιδιού . Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με τους ποδοσφαιριστές του Σ. Παπαδατου  να είναι καλύτερη να σημειώνουν αλλά 4 τέρματα και να  χάνουν σωρεία ευκαιριών. 
Το 4ο τέρμα για την ΑΕΚ θα σημείωση με εξαιρετικό σουτ ο Πολλακης στο 60`(0 – 4). Ένα τραγικό λάθος του Αρτουρ  από εκτελέσει φουλ από 40 μετρά θα χρησι σκόρερ τον Εμιλιανο για το (0 – 5).  Ο Μοσχονας στο 66` θα σκοράρει με απευθείας εκτελέσει κόρνερ για το (0 – 6). 
Και το σκορ θα κλείσει ο Αντωνόπουλους με δυνατό διαγώνιο σουτ  τελειώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ωραία ενεργεία τον συμπαικτών  του που άλλαξαν την μπάλα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει όπως και έκανε ανεβάζοντας το σκορ στο (0 – 7).   


Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης (66’ Βαλλιανάτος), Γκαζάρ Δ., Τσακαρισιάνος, Παγουλάτος, Κίκο, Μετάι, Μπελτσώνιας, Καλογηράτος, Γεωργόπουλος (22’ Μινέτος), Φραγκιάς.  
Α.Ε.Κ.:(Σ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Περιβολάρης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Κρούτη (46’ Κούκλης), Εμιλιάνο, Μοσχονάς (72’ Δρόσος), Κουμαριώτης Π. (72’ Κουμαριώτης Α.), Χασάι.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.