ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙΔΗ : Η Χρυσή Αυγή κέρδισε βουλευτή και η Λάτσιο ποδοσφαιριστή!

Το θέμα του ναζιστικού χαιρετισμού με τον οποίο ο Κατίδης πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια συζητήθηκε στο ΔΣ της ΕΠΟ της 29ης Μαρτίου, λόγω της απόφασης της Εκτελεστικής Γραμματείας να τον αποκλείσει ισοβίως από τις εθνικές ομάδες.

Τρία μέλη του ΔΣ διαφώνησαν με τo ύψος της ποινής. Πρόκειται για τον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και για πολλά χρόνια γραμματέα της Ομοσπονδίας Γιάννη Οικονομίδη, τον Βαγγέλη Μαζαράκη, πρόεδρο της ΕΠΣ Κεφαλληνίας και το Νίκο Ανασόπουλο, πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά.
Ο διάλογος για το θέμα Κατίδη είχε ως εξής:
Σαρρής: Να σας ενημερώσουμε ότι σαν εκτελεστική γραμματεία πήραμε απόφαση για το θέμα Κατίδη. Θέλει να πει κανείς κάτι;
Μαζαράκης: Συμφωνώ ότι έπρεπε να τιμωρηθεί, αλλά ήταν λάθος ο τρόπος. Δεν πρέπει να βάζει ποινές το ΔΣ.
Σαρρής: Δεν είναι ποινή όπως το εννοείτε.
Μαζαράκης: Τι είναι; Ισόβια δεν μπαίνουν ούτε στους εγκληματίες. Κάνατε μόδα το χαιρετισμό στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Άλλος χαιρετάει έτσι, άλλος μουντζώνει. Η Χρυσή Αυγή κέρδισε έναν βουλευτή και η Λάτσιο έναν ποδοσφαιριστή.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ανασόπουλος που μίλησε για αρκετή ώρα και ο λόγος του συμπυκνώθηκε ότι ο Κατίδης δεν έχει σχέση με την πολιτική, δεν ήξερε τι έκανε, είναι άσχετος από τέτοια θέματα και ως εκ τούτου η ποινή που του επιβλήθηκε είναι εξοντωτική.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα επιχειρήματα του Γιάννη Οικονομίδη.
Στο τέλος ο κ. Σαρρής είπε "να μην το τραβήξουμε πολύ το θέμα" και η συζήτηση ολοκληρώθηκε κάπου εκεί.
 http://www.soccerplus.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.