ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Ο.Α : Το πρόγραμμα της αγωνιστικής



Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο η 16η αγωνιστική της Α1 ανδρών!

Θυμίζουμε ότι η αυλαία της, άνοιξε στις 3 Μαρτίου με τον αγώνα που διεξήχθη στην Πάτρα ανάμεσα στο ΝΟΠ και τον ΠΑΟΚ που έληξε με εύκολη νίκη των φιλοξενούμενων (τελικό σκορ 22-3).
 Το Αργοστόλι έχει τον πρώτο λόγο στο εντός έδρας ματς με το Παλαιό Φάληρο που προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του ΝΟ Χανίων και πάει στην Κεφαλονιά με ανεβασμένη ψυχολογία. Πάντως ο ΝΟΑ είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης…

Από το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το ΝΟ Βουλιαγμένης. Στον πρώτο γύρο, οι πρωταθλητές είχαν πολύ εύκολο έργο καθώς τότε οι πράσινοι είχαν κατέβει με την εφηβική ομάδα λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων.
Όμως τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά μιας και η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού θα είναι πλήρης απέναντι στο φαβορί της αναμέτρησης που είναι η Βουλιαγμένη.
Η ομάδα του Τεό Λοράντου αναζητά τα δύσκολα ματς εντός των συνόρων, που θα τη βοηθήσουν στην πολύ καλή προσπάθεια που κάνει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με τον αγώνα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ να είναι ένα καλό τεστ μετά από καιρό.
Σπουδαίο ματς θα γίνει στην Κέρκυρα όπου ο τοπικός ΝΑΟ φιλοξενεί το ΓΣ Ηλιούπολης σε έναν αγώνα κομβικής σημασίας για το θέμα της παραμονής.
Μόνο νίκη θέλουν και οι δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να είναι θεωρητικά σε πιο δύσκολη θέση καθώς έχουν τέσσερις βαθμούς λιγότερους. Σε τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια απαγορεύονται οι εντός έδρας ήττες και στην Κέρκυρα το ξέρουν καλά…
Τέλος στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό που λογικά θα φτάσει στη 16η σερί νίκη στη φετινή Α1 απέναντι στην ομάδα του Αλέκου Βάσσου που ετοιμάζεται για τα επόμενα ματς που θα κρίνουν και την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου:
13:30 Αργοστόλι ΝΟ Αργοστολίου- Παλαιό Φάληρο (Βασιλείου- Μπιράκης)
14:00 ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός- ΝΟ Βουλιαγμένης (Κατσαρός- Στεφανάκης)
14:00 Κέρκυρα ΝΑΟ Κέρκυρας- ΓΣ Ηλιούπολης (Σταυρόπουλος- Σταυρίδης)
15:00 Νέα Σμύρνη Πανιώνιος- Ολυμπιακός (Δαμιανάκης- Θωμάς)
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική με τον αγώνα ανάμεσα στο ΝΟ Χανίων και το ΝΟ Χίου που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.