ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Είναι μερικά παιχνίδια που βγάζουν από μέσα τους μία άγρια ομορφιά. Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα στο ΔΑΚ Αργοστολίου για να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό κυπέλλου ΕΠΣΚΙ ,
μεταξύ της ΑΕΚ  και της Εικοσιμιας  θα διαπίστωσαν πως είχαν την ευκαιρία να είναι παρόντες σε ένα τέτοιο παιχνίδι.   Μεγάλη νικήτρια η ομάδα από την Λειβαθώ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με (3 – 2), που της δίνει την δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο της κυπελλούχου που έχει από την περσινή της κατάκτηση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Εικοσιμια καθώς μόλις στο 1` σκόραρε από στημένη φάση.
 Οι    γηπεδούχοι έδηξαν να εφοδιάζοντες . Στην συνεχεία η ΑΕΚ ισορρόπησε το ματς και ισοφάρισε με απευθείας φουλ .  Μετά την ισοφαρίσει οι παίχτες της ΑΕΚ  έδειξαν να  έχουν επιθετικούς προσανατολισμούς να έχουν μια φλύαρη υπεροχή χωρίς όμως να έχουν λύσεις για να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων ,υπάρχει νευρικότητα και μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου. Στην επανάληψη το ματς ήταν καλύτερο με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη οι γηπεδούχοι να δείχνουν πολύ φλύαροι επιθετικά και να μην μπορούν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο ζωηροί και έψαξαν την επιτυχία με αντεπιθέσεις
Στο 1ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αντωνάτου και παρεμβολή του Μπούσι Η Εικοσιμια θα προηγηθεί παγώνοντας τους γηπεδούχους   . Ωστόσο στο 11ο λεπτό η γηπεδούχος και μέχρι και το σημερινό παιχνίδι αήττητη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΑΕΚ, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κρούτι σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ από 35 μετρα .
Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, ωστόσο με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50' η Εικοσιμία καταφέρνει να πάρει ξανά το προβάδισμα με 2-1, όταν από το κόρνερ από δεξιά του Αντωνάτου, οι Κουμαριώτης και Μοσχονάς διεκδικούν την κεφαλιά, η μπάλα στρώνεται μπροστά στον Μπούσι ο οποίος κεραυνοβολεί τον Αννινο.
Στο 54' η ΑΕΚ ισοφαρίζει και πάλι με ωραία κεφαλιά του Κρούτι για το 2-2. Και ενώ όλοι περίμεναν την παράταση για να λυθούν οι διαφορές, οι Εικοσιμία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 85' ο Μπούσι εκτελεί φάουλ από δεξιά η μπάλα φτάνει στον Αντώνη Κορσιάνο και ο νεαρός άσος των «μπλε» με εξαιρετική κεφαλιά νικάει το Αννινο γράφοντας το 3-2 που έμελε να είναι και το σκορ της πρόκρισης της Εικοσιμίας. Στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ προσπάθησε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο την κεφαλιά του Χασάι, έβγαλε ο Καραϊσκος πάνω στη γραμμή.
ΑΕΚ (Σπ. Παπαδάτος): Αννινος, Ψάλτης ('89 Εμιλιάνο), Περιβολάρης, Χασάι, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Κρούτι, Μοσχονάς (72' Κούκλης), Κουμαριώτης, Κοσμάτος.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δ. Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Μινέτος Γ., Κορσιάνος Α., Μπούσι, Αντωνάτος (87' Στεφανάτος), Γερασιμάτος (92' Κορσιάνος Π.), Βολτέρας, Κουλάκης, Ντουκάι, Αποστολάτος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.