ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ



Με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής συνεχίζετε αυτό τα Σαββατοκύριακο το  πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας ΕΠΣΚΙ. Το πιο ενδιαφέρον ματς είναι αυτό που θα διεξαχθεί το Σάββατο  ανάμεσα στον Παλληξουριακο και τον Α.Ο.Κ.Ι. που θα κρίνει κατά πολύ την είσοδο ή όχι τέταρτης ομάδας στα μπαράζ.  Ενδιαφέρον ακόμα παρουσιάζει και η αναμέτρηση του «Παγκε»  με τα  Διλινατα . Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα έχει εύκολο πρωινό με τον Οδυσσέα Ίθακης, Η
Εικοσιμια θα αναμετρηθεί με τα πολύ ανεβασμένα Ομαλα , και τέλος η Πρόοδο θα φιλοξενήσει την Σάμη. 
Λίγα 24ώρα πριν τις μεγάλες μάχες του Σαββατοκύριακου το Kefalonia Sports News σας βάζει στο κλίμα των 10 μονομάχων της Α' Κατηγορίας.
Α Κατηγορία(15η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Διαιτητές
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Σάββατο
02/03/13
11:00
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Α.Ο.Κ.Ι.
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Σάββατο
02/03/13
15:30
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Γ., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
ΔΗΜ. ΙΘΑΚΗΣ
Κυριακή
03/03/13
15:30
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Α., ΠΑΙΖΗΣ Π.
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΑΣ ΟΜΑΛΑ
ΔΗΜ. ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ
Κυριακή
03/03/13
15:30
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ε., ΜΟΛΦΕΤΑΣ Π., ΣΚΑΛΤΣΗΣ Α.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Κυριακή
03/03/13
15:30
ΜΑΤΙΑΤΟΣ Δ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Β.


ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/13
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  -  ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
Την αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το παιχνίδι της πρωτοπόρου ΑΕΚ με τον ουραγό Οδυσσέα το Σάββατο το πρωί 11:00 στο Δακ. Αργοστολίου. Η ΑΕΚ ουσιαστικά δεν θα συναντήσει μεγάλη αντίσταση από την ομάδα του Οδυσσέα ,και το «τρίποντο» θα έρθει εύκολα για την ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου. Λογικά ο προπονητής των γηπεδούχων θα χρησιμοποίηση αρκετούς αναπληρωματικούς στο αρχικό σχήμα δίνοντας τους χρόνο συμμετέχεις. Ο Οδυσσέας που τις τελευταίες  αγωνιστικές μας έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, παλεύει όλα τα παιχνίδι μέχρι εκεί που μπορεί.     Δύσκολα θα κάνει την ζημία στους γηπεδούχους που είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τους Θιακους .     
Προγνωστικά : Νίκη ΑΕΚ εύκολα (1).
Διαιτητές :  Γασπαρατος Γ., Κωστοπουλος Σ., Μουζακιτης Β.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  - Α.Ο.Κ.Ι.
Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί το Σάββατο το μεσημέρι 15:30 στα Δακ. Αργοστολίου   ανάμεσα στον Παλληξουριακο και τον Α.Ο.Κ.Ι.  Για την ομάδα του Παλληξουριακου  όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα μετά την νίκη του την περασμένη αγωνιστική επί της Σάμης και σε συνδυασμό την ήττα των Διλινατων από τα Ομαλα,  πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς, και στοχεύει στη νίκη για να δημιουργήσει καλύτερα δεδομένα για να διεκδικήσει  την είσοδο του στην τετράδα τον πλέει οφ του πρωταθλήματος, δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Ο ΑΟΚΙ έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέει οφ , θα παίξει χωρίς άγχος το παιχνίδι. Σκοπός του είναι η νίκη φυσικά  και το τρίποντο ,περιμένοντας στραβοπάτημα της Εικοσιμιας που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την δεύτερη θέση και το αβαντάζ έδρας στους αγώνες μπαράζ. Η ομάδα του Τογια κέρδισε την περασμένη αγωνιστική τον «Παγκε» δύσκολα με γκολ στην εκπνοή του αγώνα  .
Προγνωστικά : Θεωρητικά ο ΑΟΚΙ έχει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά παίζονται πολλά για τους Ληξουριώτες. (1,2)
 Διαιτητές : Κομητοπουλος  Γασπαρατος Γ., Βασιλοπουλος Δ.

 ΚΥΡΙΑΚΗ :3/3/13
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΣ ΟΜΑΛΑ


Την Κυριακή το μεσημέρι 15:30 στης Κεραμειες η Εικοσιμια υποδέχεται τα Ομαλα. Για τη Εικοσιμια το παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό, και θέλει μόνο νίκη για να κρατηθεί στην δεύτερη θέση , και να μπορέσει  να έχει ελπίδες για την πρωτιά, σε τυχόν στραβοπάτημα της ΑΕΚ .Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Λιβαθους πέρασε σαν  σίφουνας από το Θιάκι νικώντας εύκολα τον Οδυσσέα  με το βαρύ  5-1.Η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες  πιθανότητες έχει  για την πρώτη θέση, οπότε κάθε αγώνας είναι σημαντικός και η νίκη μονόδρομος.  Τα Ομαλα το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται όλο και καλύτερα , παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισαν εύκολα  με 3-1 τα Διλινατα δείχνοντας ότι είναι σε ανοδική πορεία .  Στης Κεραμειες θα πάνε για να διεκδικήσουν κατά πρώτο λόγο την ισοπαλία και αν στην ροή του αγώνα μπορούν γιατί όχι και την νίκη δύσκολο μεν αλλά…
Προγνωστικά : Η γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ομάδα (1)
Διαιτητές : Μενεγατος Ε., Μολφετας Π., Σκαλτσης Α. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  -  ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
Στο Δακ Αργοστολίου την Κυριακή 15:30 ο Παγκεφαλληνιακος θα υποδεχθεί τα Διλινατα. Ο Παγκεφαλληνιακος από το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου έχει ανοδική πορεία στα 5 τελευταία ματς σε κύπελλο και πρωτάθλημα έχει τέσσαρες  νίκες και μια ήττα αυτή την περασμένη αγωνιστική με τον ΑΟΚΙ που ήρθε στης καθυστέρησης του αγώνα. Αυτή την καλή εικόνα θέλει να συνέχιση  να έχει η ομάδα του Παγκε, και στο ματς με τα Διλινατα θα διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την νίκη . Βίοι αντίθετη για την ομάδα των Διλινατων που στους τελευταίους 5 αγώνες σε κύπελλο και πρωτάθλημα έχει 3 ήττες μια  ισοπαλία και μόλις μια νίκη. Την τελευταία αγωνιστική έχασε εύκολα από τα Ομαλα μια ήττα που της στοίχισε ουσιαστικά την απομάκρυνση από την τετράδα τον πλέει οφ. Ο αγώνας με τον Παγκε είναι δύσκολος αλλά και η νίκη μονόδρομος για του Διλιναδες για λόγου πρεστίζ περισσότερο μιας και δεν διεκδικούν κάτι εκτός από ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πινάκα .
Προγνωστικά : Η γηπεδούχοι είναι σε άνοδοι πορεία αλλά τα Διλινατα έχουν κίνητρο και εγωισμό. (Χ2).
Διαιτητές :  Ματιατος Δ., Κωστοπουλος Σ., Μουζακιτης Β.
======================================================================== 
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  -  ΑΟ ΣΑΜΗΣ
Το παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της 15η  αγωνιστικής θα είναι αυτό ανάμεσα σε Πρόοδο και Σάμη που θα διεξαχθει στην Ιθάκη το μεσημέρι 15:30 της Κυριακής. Η Πρόοδο έχει αρκετά προβλήματα στο φετινό πρωτάθλημα που πρέπει να τα  λύσει γρήγορα αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την Σάμη. Η ομάδα της Ιθάκης  παίζει σε αυτό το ματς  την μίση χρόνια και η νίκη είναι επιτατική και αναγκαία για να φύγει το άγχος του του υποβιβασμού. Δύσκολο εγχείρημα απέναντι σε μια ομάδα του έχει χαρακτήρα. Την περασμένη αγωνιστική έχασε από την πρωτοπόρο ΑΕΚ με το βαρύ 7-0. Από την άλλη η Σαμηκοι ταξιδεύουν στην Ιθάκη και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η νίκη και η τρεις βαθμοί. Στόχος τους είναι να βρεθούν όσο ποιο ψηλά μπορούν στον βαθμολογικό πινάκα. Ο Θ. Βουκελατος θέλει η ομάδα να αποκτήσει πνεύμα νικητή και με την ενδεχόμενη νίκη να ανέβουν ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές του μιας και έχει δυο δύσκολα παιχνίδι με ΑΕΚ και ΑΟΚΙ στης δυο τελευταίας αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Την περασμένη αγωνιστική η Σάμη έχασε δύσκολα από τον Παλληξουριακο με 3-1.
Προγνωστικά : Αρκετά δύσκολο ματς έχουν κίνητρο και τα δυο σωματεία (Χ2).    
Διαιτητές : Βασιλοπουλος , Βουτσινας Α., Παιζης Π.   


Όλα τα αποτελέσματα των ομάδων


Ομαδες
Α.Ο.Κ.Ι
ΑΕΚ
Διλινατα
Εικοσιμια
Παλληξ/ ακος

Προοδο

Σαμη

Ομαλα

Οδυσσεας

Παγκε


Α.Ο.Κ.Ι.
-
1-1
3-0
2-3
2-1


4-0
6-1
2-1

ΑΕΚ
1-0
-
3-0
2-0
2-1
7-0
2-1
3-0

1-0

Διλινατα
4-4
0-4
-
0-4

2-0
2-0
0-0
2-0
2-1

Εικοσιμια
1-0
1-1
5-2
-
1-0
0-0
2-2

6-0
1-0

Παλ/ακος

0-5
0-1

-
3-0
2-2
1-0
7-2
1-0

 Προοδο
0-2
0-3

0-2
2-3
-

0-0
1-1


Σαμης
0-2

1-3
0-4
1-3
1-1
-
2-0
4-0
2-1

Ομαλα
0-5

3-1
0-2
1-2
3-1
4-4
-
5-0
1-0

Οδυσσευς

0-9
1-2
1-5
1-3
1-2
2-2

-


Παγκε\Σ
0-1
2-2


1-0
0-0
1-0
0-0
7-0
-

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.