9 ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ ΗΡΩΕΣ , ΑΚΡΙΒΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ



Για άλλη μια φορά φέτος κτύπησε η «μάστιγα» των μικρών με θύμα αυτή την φορά τον Παλληξουριακο που αναγκαστικέ να κατέβη στον αγωνιστικό χώρο με ενεά ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με την Εικοσιμια .  Με  πολλές αλλαγές κατέβηκε και η Εικοσιμια  θέλοντας να  δόση χρόνο συμμετέχεις σε αρκετούς αναπληρωματικούς.  

Ο αγώνας δεν ήταν καλός με τους τυπικά γηπεδούχου να παίζουν με 9 ποδοσφαιριστέςδύσκολα παίζεις μπάλα  αλλά και η Εικοσιμια δεν ήταν καλύτερη παρόλο που είχε το πλεονέκτημα με τους παίκτες παραπάνω , είχε μεν την πρωτοβουλία του αγώνα, έχασε αρκετές ευκαιρίες,  αλλά έκανε αρκετά λάθη που τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ομάδα του Παλληξουριακου και κατάφερα να αποσπάσει την ισοπαλία .  Και το χειρότερο για την ομάδα από την Λειβαθώ  δεν ήταν η απόλυα τον βαθμό, έτσι και αλλιώς το ματς ήταν τυπικού χαρακτήρα , είναι ότι έχασε δυο πολύ κάλους ποδοσφαιριστές τον έναν  με κάρτες Γιαν. Μινέτος, και τον άλλων με τραυματισμό Αντ. Κορσιάνο.   Τα γκολ του παιχνιδιού σημειωθήκαν όλα στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο με την Εικοσιμία να ανοίγει το σκορ με τον Αντ. Κορσιάνο  στο 53` με κοντινό πλασέ ύστερα σέντρα του Τσιγαριδα από  δεξιά (0-1). Ο Παλληξουριακος θα ισοφαρίσει το ματς στο  83` με ατομική προσπαθεί του  Λυκούδη που μπήκε στην περιοχή πλασάρε με την μπάλα να αποκρούετε προσωρινά από τον τερματοφύλακα και με δεύτερη προσπάθεια να στέλνει την μπάλα στα. δίχτυα της  Ευκοσμίας.  Στο 89` Ο Πανος  Κορσιανος θα πλασάρει με την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται « λουκούμι»  στον Αντωνη Κορσιανο που άπλα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το (1 – 2). Όμως η Ληξουριώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 93` ο   Παπαδάτος θα ξεφύγει από την επιτήρηση των αμυντικών της Εικοσιμιας , θα φύγει στην αντεπίθεση με τον Γιαν. Μινέτο να των ανατρέπει  λίγο έξω από την περιοχή, αντικρίζοντας και την κόκκινη κάρτα του Διαιτητή, την εκτελέσει θα αναλάβει ο Ζερβός και με ωραίο απευθείας κτύπημα θα  φέρει το ματς στα ίσια (2-2) , περνώντας   τας μια παλικαρίσια ισοπαλία.
 Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Μοσχόπουλος, Βολνίσκι (60' λ.τ. Μαρκέτος),Λυκούδης, Φαρακλός, Μαυροειδής, Παπαδάτος, Πρεντάνος, Καμινάρης, Ζερβός.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Μενεγάτος, Γαρμπής, Κόρμαλης, Ντουκάϊ (76' Μινέτος Χρ.), Αποστολάτος (60' Μπούσι), Κορσιάνος Αντ., Κορσιάνος Παν., Βολτέρας, Στεφανάτος Παν. (81' Αντωνάτος), Μινέτος Ι., Τσιγαρίδας. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.