Και θέλει και μπορεί ο ΑΣΚ! (65-60 τον Παναχαϊκό)


Τελικά ο ΑΣΚ και θέλει και μπορεί να κάνει φέτος το μεγάλο βήμα και να βρεθεί στην επόμενη κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς έφτασε σε μια αγχωτική μεν, δίκαιη δε νίκη επί του Παναχαϊκού με 65-60 στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και πλέον μετράει 3 νίκες και 1 ήττα σε τέσσερις αγώνες κατά τη β' φάση του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑ-Η.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Επί της ουσίας, ο ΑΣΚ κατάφερε με πλουραλισμό στο σκοράρισμα (τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων) να φτάσει σε μία επικράτηση που τον διατηρεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Εχοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα την συγκέντρωση και την απαραίτητη ψυχραιμία στις βολές έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Μεγάλα και παλικαρίσια τρίποντα αρχικά απο την Γεμενετζή (στα 3 λεπτα πριν το τέλος 53-50) και εν συνεχεία από τον αρχηγό Σαρρή 2 λεπτά πριν το φινάλε που έκανε το 56-53 και ξαναέδωσε προβάδισμα στο ΑΣΚ την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν γυρίσει το παιχνίδι, ενώ το καλάθι και φάουλ του Βαλλιανάτου στην επόμενη φάση έκανε το 59-53 και έδωσε παράσταση νίκης στην ομάδα του Μάκη Μαρκάτου.
Διαιτητές: Καμίτσος – Γεράνιος
Δεκάλεπτα: 13-7, 33-27, 45-38, 65-60
ΑΣΚ (Μαρκάτος): Καραπέτσας 5 (1), Κρητικός 11 (1), Βουτσινάς, Παλημέρης 3 (1), Καλαφάτης, Γεμενετζής 8 (1), Πορτελάνος 8, Βαλλιανάτος 11, Σαρρής 13 (1), Καβαλλιεράτος 6.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ (Τσαούσης): Καραγιάννης 5 (1), Κεπενός 18 (3), Χριστοδουλόπουλος 6, Λανδρίτσος 16 (1), Καπαρδέλης 2, Παπαλεξόπουλος, Τσαούσης 13 (2).
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κομισάριου της ΕΣΚΑ-Η Δημήτρη Σοφιανόπουλου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.