ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ … ΟΔΥΣΣΕΑΣ –ΟΜΑΛΑ 5-2



Νίκη μετά από 2,5 χρονιά για την ομάδα του Οδυσσέα που επικράτησε στην έδρα του επί των Ομαλών με το εντυπωσιακό 5 – 2 .
Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός με τους γηπεδούχους να είναι «χάρμα ιδέσθαι». Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έκαναν  ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο με πρωταγωνιστή , και εκτελεστεί τον Lila  σημείωσε "hattrick" έκαναν σμπαράλια την άμυνα των Ομαλών ! Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν σε κανένα σημείο του αγώνα στης όρεξης των γηπεδούχων και φυσιολογικά έχασαν .
Στο 14` Ο Οδυσσεας θα ανοιξει το σκορ με τον Lila που εκμεταλλευτικέ την ασταθή απόκρουση του Ατουρ στο σουτ του Κουτσουβέλη και με κοντινή κεφάλια θα στήλη την μπάλα στα δίχτυα (1 – 0) . Δυο λεπτά αργότερα 16` και πάλι  Lila θα εκμεταλλευτή μια μακρινή  μπαλιά και με ωραίο πλασέ θα σκοράρει για δεύτερη φορά (2 – 0).  Το ημίχρονο θα κλείσει με ένα ακόμα τέρμα του Lila  στο 41` που με δυνατό διαγώνιο σουτ δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο στον Ατουρ (3 – 0).  Στο δεύτερο μέρος τα Ομαλά προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ο Οδυσσέας ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ στο 55`   ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4 – 0 με τον Κουτσουβέλη που έπαιξε το ένα –δυο με τον Μορφεση και σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66` τα Ομαλά θα μειώσουν με τον Φραγκιά που εκμεταλλευτικέ την αδράνεια των αμυντικών ύστερα από κόρνερ και με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε για το 4 – 1. Ο Οδυσσέας αντέδρασε άμεσα στο τέρμα που δεχτικέ και τρία λεπτά αργότερα ο Κουτσουβελης θα εκμεταλλευτή την ασυνεννοησία μεταξύ του Ατουρ και του Γκαζάρ και με προβολή θα σκόραρε για το 5 – 1 . Στο 72` ο Μετάι θα εκμεταλλευτή μια μεγάλη μπαλιά από την άμυνα  θα γινη κατοχος της μπαλας και θα πλασάρει τον Αργυρακάκη που πραγματοποιούσε έξοδο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων 5 – 2 . Στο 82` τα Ομαλά θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Φραγκια , την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γεωργόπουλος αλλά πρώτα  ο Αργυρακάκης και μετά το δοκάρι θα  αποκρούσουν  την μπάλα .
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης), Αργυρακάκης, Νουτσάτος, Τριτσαρόλης (85' Μαρούδας), Μαλιακρίδας, Φατούρος, Μορφέσης (78' Βασιλόπουλος), Lila,Χαϊδεμενάτος, Π. Κουτσουβέλης, Σακελαράκης, Renato (77' Σκούρας).
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης, Γκαζάρ Διον., Τσακαρισιάνος, Μετάϊ, Μινέτος, Κίκο, Μπελτσώνιας, Βαλλιανάτος, Γεωργόπουλος, Μεταξάς (58' Φραγκιάς). 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.