3ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

O καιρός δεν ήταν σύμμαχος, καθώς η βροχή στο ξεκίνημα ήταν δυνατή, ωστόσο η θέληση και η αγάπη των συμμετεχόντων έστεψε τον 3ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου με επιτυχία.


Και με ρεκόρ συμμετοχών μάλιστα, καθώς 324 αθλητές όλων των ηλικιών έδωσαν ραντεβού στην εκκίνηση στην πλατεία Βαλλιάνου για τα 8 χιλιόμετρα που απαιτούσε η διαδρομή. Την εκκίνηση του αγώνα που συνδιοργάνωσαν η Επιτροπή Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου, η ΚΕΔΗΚΕ και ο Δήμος Κεφαλονιάς, έδωσε ο διοικητής της ΑΕΝ κ. Διονύσης Φωκάς
Νικητής στους άνδρες ήταν για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Σταματόπουλος και στις γυναίκες η Βάνια Σαμόλη. Ουσιαστικά όμως νικητές ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν στον αγώνα και τερμάτισαν την διαδρομή, ενώ ξεχωριστό χρώμα έδωσε η συμμετοχή από την Ταϊβάν.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία ψυχαγώγησαν τα κορίτσια της σχολής AJ Dance, ενώ πριν τις απονομές η πλατεία Βαλλιάνου κινήθηκε στους ρυθμούς της Zumba!
Δυναμικό παρών με πολυμελή αποστολή έδωσαν στον αγώνα και οι Εθελοντές Σαμαρείτες, οι οποίοι προσέφεραν την βοήθειά τους σε αρκετά περιστατικά που παρουσιάστηκαν. Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν από τον αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κεκάτο, η Ευγενία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Κακουράτος για την προσφορά τους στον αθλητισμό, αλλά και Κεφαλλονίτες αθλητές με διακρίσεις στον αθλητισμό.
Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος ήταν και στους μεγάλους χορηγούς του αγώνα, το μέλος της ΚΕΔΗΚΕ Δημήτρης Προβολισιάνος, ο υπαρχηγός των Εθελοντών Σαμαρειτών Στέφανος Κουνάδης, η Αλεξάνδρα Λάντου και ο Διονύσης Μεταξάς.
Την παρουσίαση του αγώνα έκαναν ο Σάκης Βούτος και η Γιάννα Κουλουμή
 http://www.inkefalonia.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.