ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3:15 Μ.Μ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Σήμερα το μεσημέρι  15:15 στο Δακ Αργοστολίου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός κυπέλλου ανάμεσα στον  ΑΟΚΙ και τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ .
 Ο αγώνας αναμένεται ιδιαίτερα δυνατός και αμφίρροπος με τις δυο ομάδες να διεκδικούν το μεγάλο εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου, εκεί που τους περιμένει η μεγάλη νικήτρια του πρώτου ημιτελικού ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ. Ο ΑΟΚΙ έχοντας τις τελευταίες αγωνίστηκες αρκετά αγωνιστικά προβλήματα βλέπει τον ημιτελικό σαν μεγάλη ευκαιρία να ανακάμψει αγωνιστικά  και ψυχολογικά περνώντας το εισιτήριο για τον τελικό που είναι  ένα από τους δύο στόχους που είχε βάλει στην αρχή της χρονιάς. Από την άλλη ο ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ θα παλέψει αρκετά για την νίκη έχοντας ως  σύμμαχο την μεγάλη θελήσει των παικτών και της διοίκησης να βρεθεί η ομάδα μετά από πολλά χρόνια ξανά σε έναν  τελικό κυπέλλου κλείνοντας μια περίεργη ποδοσφαιρική χρονιά   με τον καλύτερο τρόπο.

Διαιτητές :  ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ,ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ , ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΑΦΗΜ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.