Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Α1` ΠΟΛΟ

Ο ένας είναι πλέον με το ένα πόδι και στην επόμενη Α1 και ο άλλος στην Α2. Ποιοί είναι αυτοί? Μα οι 2 μεγάλοι μονομάχοι του Σαββάτου που έδωσαν και την ψυχή τους για την νίκη, προκειμένου να βάλουν ένα σταθερό λιθαράκι στον τοίχο της παραμονής.
Κέρκυρα λοιπόν και Ηλιούπολη, πάλεψαν για τους 3 βαθμούς της νίκης, αλλά στην πηγή έφτασε και ήπιε νερό η γηπεδούχος ομάδα.
Ο αγώνας ήταν όπως ακριβώς αναμενόταν, ένα δηλαδή μεγάλο ντέρμπι. Η Ηλιούπολη κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι από την αρχή και μάλιστα να πάρει σημαντικό προβάδισμα 2 τερμάτων, περίπου στην μέση, αλλά η Κέρκυρα αντέδρασε και με πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη περίοδο, κατάφερε να κερδίσει με τελικό σκορ 9-7 (1-1, 3-2, 3-4, 2-0).
Σκόραραν για την Κέρκυρα οι Ζαρκαντζάς 4, Γαλανός 3, Μίσκοβιτς 2.
Για την Ηλιούπολη σκόραραν οι Φαναριώτογλου 2, Καζάζης 1, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 1, Κολυβάς 1 και Γιάγκος 1.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ηλιούπολη είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την Α2. Για να αποφύγει το μοιραίο, θα πρέπει να πετύχει 2 νίκες, πράγμα μάλλον απίθανο. Θα πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας τα Χανιά και τον ΠΑΟΚ. Με μια νίκη δεν καταφέρνει και πολλά, αφου στους 17 βαθμούς που θα φτάσει αν την πετύχει, θα πάνε ίσως και οι Πανιώνιος και Κέρκυρα, από τους οποίους όμως υστερεί στην ισοβαθμία.
Η Κέρκυρα έχει ήδη προσπεράσει την Ηλιούπολη, αφού στους 13 βαθμούς που έχει, θα πρέπει να προσθέσουμε και 3 ακόμα από τον αγώνα της με τον ΝΟΠ. Ουσιαστικά δηλαδή, θα χρειαστεί ακόμα 1 ισοπαλία και έχει πολλά παιχνίδια για να τα καταφέρει.
Στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα ΠΑΟ-Βουλιαγμένη, έγινε χαμός. Οι πράσινοι έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για είσοδο στην 4αδα και ο αγώνας ξεκίνησε καλά για αυτούς, που στο τέλος της δεύτερης περιόδου ήταν μπροστά στο σκορ.
Η Βουλιαγμένη από την άλλη, παρά το δικό της πολύ καλό ξεκίνημα (0-2), στην συνέχεια "κάθησε". Ο Γ. Αφρουδάκης έλυσε το πρόβλημα του ΠΑΟ στην επίθεση, και έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων (6-4) λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της 2ης περιόδου ο Μυλωνάκης μείωσε σε 6-5 και άλλαξε λίγο την ψυχολογία υπ΄περ της ομάδας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟ είχε τα ίδια προβλήματα τα οποία μας έχει δείξει. Κακός παίκτης παραπάνω (2/9) που ουσιαστικά έδωσε το δικαίωμα στην Βουλιαγμένη να φτάσει το σερί της στο 0-4 και να προηγηθεί με 2 γκολ (6-8).
Ο ΠΑΟ με τον Κουρλιάφτη μείωσε 2' πριν το τέλος σε 7-8. Πέναλτι υπέρ της Βουλιαγμένης αμέσως μετά, και 7-9 ο Γούνας. Νέα απάντηση του ΠΑΟ με τον Δερμιτζάκη και 8-9. Η Βουλιαγμένη χάνει την επίθεση, το ίδιο και ο ΠΑΟ και νέο πέναλτι η Βουλιαγμένη, και από εκεί και πέρα εγένετο χαμός.
Ο Γούνας αστόχησε (απέκρουσε ο Λέντζος) και η μπάλα επανέρχεται στην Βουλιαγμένη. Ο Λοράντος ζήτησε τάιμ άουτ και την ώρα που οι παίκτες πήγαιναν στους πάγκους, λογομάχησαν οι Γούνας και Παπαδόγκωνας. Προκαλέσθηκε γενική σύρραξη, με τους παίκτες να πέφτουν στο νερό. Συγχρόνως γινόταν χαμός και στους πάγκους. 
Τελικά οι 2 διαιτητές δεν έγραψαν απολύτως τίποτα για τα επεισόδια των παικτών (μάλλον έβλεπαν αλλού),. Αντίθετα, απέβαλλαν τον Λοράντο και τον Τίγκα, ενώ κόκκινη είχε πάρει και ο Κουντουδιός.
Μάλιστα οι 2 διαιτητές έγραψαν ότι ο Λοράντος διαπληκτίστηκε με την εξέδρα, κάτι που τρέλανε στην κυριολεξία τον προπονητή της Βουλιαγμένης, ο οποίος διέψευδε κατηγορηματικά τους 2 διαιτητές, έχοντας έντονο διάλογο μαζί τους.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 8-9 (2-2, 4-3, 0-3, 2-1).
Σκόραραν για τον ΠΑΟ οι Γ. Αφρουδάκης 4, Παπαδόγκωνας 2, Κουρλιάφτης 1 και Δερμιτζάκης 1.
Για την Βουλιαγμένη (5/9 στο παραπάνω), σκόραραν οι Μυλωνάκης 4, Γούνας 2, Κομάντινα 2 και Τίγκας 1.
Οι 2 διαιτητές απέτυχαν. Δεν είναι μόνο το ότι έγραψαν πολύ λίγα πράγματα στο φύλλο αγώνα και μάλιστα όχι όλα σωστά, αλλά στην διάρκεια του αγώνα, σφύριζαν λάθος, και ευτυχώς που ήταν φανερό ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να αδικήσουν κάποιον από τους 2.
Οι 2 πάγκοι διαμαρτύρονταν συνεχώς, σχεδόν σε κάθε επίθεση, και τις περισσότερες φορές είχαν δίκιο. 
Η Βουλιαγμένη διαχειρίστηκε λίγο καλύτερα την κατάσταση και για αυτό κέρδισε, σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που για μια ακόμα φορά δεν ήταν καλός στον παραπάνω, και ασχολήθηκε και πάλι πολύ με τους διαιτητές. 
Εντύπωση πάντως προκαλεί σε όλους, το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκαν όλοι από τους πάγκους. 
Το σάιτ aquatics news έχει γύρω στις 10 φωτογραφίες από τα επεισόδια, όπου μπορεί ο καθένας να καταλάβει ποιόν εννοώ, αλλά και να πάρει μια γεύση από τα επεισόδια.
Στο Αργοστόλι, η τοπική ομάδα πήρε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο, και κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι απέναντι στο Π. Φάληρο με σκορ 13-5 (0-1, 2-3, 6-0, 5-1).
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα καταφέρουν κάτι καλό, οι παίκτες του Αργοστολίου βλέποντας το φάσμα της ήττας να πλησιάζει, έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα, γύρισαν το παιχνίδι, και τελικά επικράτησαν εύκολα.
Σκόραραν για το Αργοστόλι οι Στελάτος 4, Παπαδόπουλος 2, Κατσιγιάννης 2, Ε. Δουδέσης 2, Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μητρόπουλος 1.
 Για το Π. Φάληρο σκόραραν οι Ξενάκης 2, τσαγκάρης 2 και Βερύκοκος 1.
Στην Ν. Σμύρνη ο Ολυμπιακός έπαιξε απλά για να κερδίσει τον Πανιώνιο. Μετά από ένα εκρηκτικό πρώτο οκτάλεπτο, οι ερυθρόλευκοι έριξαν ρυθμό, με αποτέλεσμα να μειώσει ο Πανιώνιος. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά και ανέβασε ψηλά την διαφορά.
Τελικό αποτέλεσμα 4-12 (0-4, 2-1, 1-4, 1-3)
Σκόραραν για τον πανιώνιο οι Κουτσιαλής 2, Φωτίου 1 και Θωμάκος 1
Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Φουντούλης 5, Ντόσκας 2, Μάγιαρακ 1, Σχίζας 1, Μουρίκης 1, μάζης 1, Κολόμβος 1.
Η βαθμολογία (16 αγωνιστικές)
1. Ολυμπιακός 48
2. Βουλιαγμένη 40 (15)
3. Χίος 37 (15)
4. ΠΑΟΚ 31
5. Αργοστόλι 28
6. ΠΑΟ 27
7. Χανιά 15
8. Ηλιούπολη 14
9. Κέρκυρα 13
10. Π. Φάληρο 12
11. Πανιώνιος 11
12. ΝΟΠ -6
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.