ΤΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



Την Τετάρτη ολοκληρώνετε( Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος )με τα εξ αναβολής ματς η 13η αγωνιστική με τα παιχνίδια του ΟΔΥΣΣΕΑ με τον ΑΟΚΙ ,και της ΠΡΟΟΔΟΥ με τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ στην Ιθάκη .  

Α Κατηγορία εξ αναβολής (13η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Διαιτητές
ΟΔΥΣΣΕΥΣ
Α.Ο.Κ.Ι.
ΔΗΜ. ΙΘΑΚΗΣ
Τετάρτη
06/03/13
10:15
ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Ν., ΠΑΙΖΗΣ Π.
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜ. ΙΘΑΚΗΣ
Τετάρτη
06/03/13
12:30
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ.Ν ΠΑΙΖΗΣ Π., ΜΟΛΦΕΤΑΣ Π.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ  -  ΑΟΚΙ
Την Τετάρτη  το πρωί 10:15 στην Ιθάκη ο ουραγός ΟΔΥΣΣΕΑΣ υποδέχεται τον ΑΟΚΙ. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ισοπαλία την δική τους με τον Παλληξουριακο ,αλλά  και  της Εικοσιμιας με τα Ομαλα την περασμένη αγωνιστική ,  που ουσιαστικά τους κράτησε στο κυνήγι της δεύτερης θέσεις, θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και αυτό το ματς είναι ότι πρέπει για να ξανανεβάσουν την ψυχολογία τους. Ο Οδυσσέας με την σειρά του θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα ,ξέροντας ότι η ομάδα του ΑΟΚΙ είναι μεν καλύτερη, αλλά θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα  . Έτσι και αλλιώς στην Ιθάκη ο Οδυσσέας έχει δείξει ότι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος
Προγνωστικά : Νίκη ΑΟΚΙ εύκολα δύσκολα (2) .  

ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  -  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Αμέσως μετά  12:30 στην Ιθάκη η ΠΡΟΟΔΟΣ θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ, για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να είναι αυτή που θα πανηγυρίσουν την νίκη που τους εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή τους  στην κατηγορία, και να πάρουν «εκδίκηση» για την ήττα στο κύπελλο και για  να πάρουν τα… πάνω τους οι παίκτες, ενόψει της δύσκολης συνεχείας . Ο Παγκεφαλληνιακος θα κατεβεί στο γήπεδο με την ιδία δοκιμασμένη  συνταγή που τα τελευταία ματς του έχουν δώσει αρκετούς βαθμού . Την περασμένη αγωνιστική εχασε μεν από τα Διλινατα αλλά η εικόνα του ήταν σχετικά καλή  .Η ομάδα του κυρ. Βουτσινα άργησε αλλά όπως δείχνουν και τα αποτελέσατε βρήκε τα πατήματα της παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο, περνώντας επιτέλους και αποτελέσματα.
       
Προγνωστικά :  Θεωρούμε ότι η Προοδο έχει πιθανότητες για την νίκη. Από την άλλη ο Παγκε μπορεί να ξανακάνει την ζημία  για αυτό (1,2)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.