Α1` ΠΟΛΟ: Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ




Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-23
Νίκησε πολύ εύκολα και στην έδρα του Παλαιού Φαλήρου ο Ολυμπιακός, με 23-2 για την 14η
αγωνιστική της Α1 Ανδρών και διατήρησε το απόλυτο των νικών (14 στα 14).
Η ομάδα του Φαλήρου, εξάλλου, έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες, καθώς βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-4, 1-3, 0-6, 0-10
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Λούδης) : Χρονόπουλος, Φλώρος Ανδ., Αμπατζόγλου, Σιμώνης, Σιώνης, Χάλαρης, Παναγούλης, Βερύκοκος, Ενλοου, Πανόπουλος, Καπότσης Γ. 1, Τσαγκάρης 1, Σπηλιωτόπουλος, Σίμος, Σαλτερής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης 3, Καπότσης Μ. 2, Φουντούλης Ι. 8, Ποντικέας, Μπλάνης 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 4, Μάγιαρακ 3, Σχίζας, Δερβίσης.
Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Βόσικας
Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 12-21
Πέρασε άνετα από την τυπική έδρα του ΝΟ Χανίων, το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, ο Παναθηναϊκός και επιβλήθηκε με 21-12 της κρητικής ομάδας για την 14η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Οι πράσινοι, με την έκτη συνεχόμενη νίκη τους και ένατη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, ανέβηκαν έτσι στην προνομιούχο 4η θέση της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενοι και την ήττα του ΠΑΟΚ νωρίτερα στο Αργοστόλι.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-6, 1-4, 3-6, 5-5
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σολογάνης 1, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης 1, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 1, Δασκαλάκης, Βιζυράκης 2, Βλοντάκης 7, Σκουμπάκης, Χατζηδάκης, Μιγιάκης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης 1, Γερακούδης 1, Κόχειλας Ν. 3, Κουρλιάφτης, Δερμιτζάκης Δ. 4, Παπαδόγκωνας 4, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ. 1, Κατσαούνης 1, Δερμιτζάκης Χρ., Φώσκολος 2, Οικονομίδης, Παρασκευόπουλος.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κατσαρός

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 8-6
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανιώνιος που κατέκτησε τη σπουδαία νίκη με 8-6 επί του ΓΣ Ηλιούπολης στην έδρα του, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, όπου οι οπαδοί του δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα, για την 14η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Οι Νεοσμυρνιώτες του Αλέκου Βάσσου πήραν ένα μικρό προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος, επιστρέφοντας στις νίκες ίσως την πιο κατάλληλη στιγμή. Ο Πανιώνιος ανέβηκε έτσι στην 8η θέση της βαθμολογίας, καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία με τον σημερινό αντίπαλό του.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 3-1, 1-2, 2-1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης 1, Λύκαρης Λ., Κουτσιαλής Χρ., Θωμάκος 2, Τζαμαντάκης 1, Φούτρης 1, Σάκιτς 3, Αλβέρτης, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ., Γαρταγάνης, Καρακάσης, Κουκής.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Καραμάνης): Εκιντζόγλου, Χαλιάσος, Φαναριώτογλου 1, Σαρρής, Καζάζης, Κουλιεράκης, Αγγελίδης 1, Λάζαρης 1, Κωνσταντόπουλος, Γκαραγκούνης, Κολυβάς, Γιάγκος 2, Παπαδογιάννης, Ματαράγκας, Φωτόπουλος 1.
Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Κουρτίδης

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΟΚ 6-5
Μεγάλη νίκη πέτυχε το μεσημέρι ο ΝΟ Αργοστολίου που συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα της Κεφαλονιάς, εκμεταλλευόμενη για άλλη μια φορά την καυτή του έδρα, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 6-5 στο σημαντικότερο ματς της 14ης αγωνιστικής και δικαιούται να κάνει πλέον όνειρα ευρωπαϊκής εξόδου.
Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Ο Σαλάχας πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Αργοστολίου, περίπου τρία λεπτά πριν από τη λήξη. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω για να ισοφαρίσιε, αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο Αργοστόλι μετέβη και παρακολούθησε τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 1-1, 2-2, 1-1
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος 1, Στελάτος, Μαγουλάς, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ευ., Ντότσικας, Λιγνός.
ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς, Χατζησάββας, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 1, Παππάς 1, Αργυρός, Κόλιανιν 1, Αληχανίδης Β., Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης, Κίσσας, Σολανάκης 2, Φοροτζίδης.
Διαιτητές: Κουρέτας, Σταυρίδης

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ   5-25
Ήταν ένα ματς που έγινε για να… γίνει! Και ας μιλάμε για αγώνα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, δηλαδή της βιτρίνας του ελληνικού πόλο. Αλλά όταν η μία ομάδα απέχει… έτη φωτός, αγωνιστικά, από την άλλη είναι λογικό να μην υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.Το μόνο που κρατά από το τελικό 25-5 ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι οι τρεις βαθμοί καθώς ο ΝΟ Πατρών, μετά και την αποχώρηση των πέντε παικτών, δεν μπορεί να θεωρηθεί καλός αντίπαλος ούτε καν για προπόνηση, ειδικά όταν μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ελλάδος.Η Βουλιαγμένη πήγε στην πρωτεύουσα της Αχαϊας, έβγαλε δια περιπάτου την αγωνιστική υποχρέωση και προχωρά παρακάτω, με πρώτο στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη χρονική περίοδο.
Διαιτητές: Μοίραλης- Ιγγλέσης
Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-5, 0-8, 2-6.
ΝΟ Πατρών (Κώστας Σακκαλής): Λιβαθηνός 1, Χρυσανθόπουλος 1, Κανελλόπουλος 1, Μπέγκοβιτς 2.
ΝΟ Βουλιαγμένης (Τεό Λοράντος): Γούνας 6, Μασμανίδης 6, Τίγκας 4, Βελώνιας 4, Ποταμιάνος 3, Καρούντζος 2.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΝΟ ΧΙΟΥ   4-11
Τη νίκη με 11-4 σημείωσε στο νησί της Κέρκυρας επί του τοπικού ΝΑΟΚ ο ΝΟ Χίου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.
Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι η Χίος έφερε μόλις 2 άτομα από το νησί. Τον Μιμίδη και τον Κατσουλάκη. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι αυτό έγινε για οικονομικούς λόγους. Μάλιστα δεν εμφανίστηκε στο παιχνίδι ούτε έφορος και συνολικά παρευρέθησαν μόλις 10 παίκτες και ο βοηθός προπονητή.
Αυτό φυσικά ακούγεται απίστευτο. Να μην μεταβεί δηλαδή στην αποστολή ο προπονητής και να πάει ο συνεργάτης του. Οπως επίσης δεν είναι και τόσο καλό, οτι η τρίτη ομάδα της βαθμολογίας πήγε με τέτοια σύνθεση σε εκτός έδρας αγώνα. Το ρίσκο βέβαια δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά ομολογώ οτι ακούστηκε  περίεργα η όλη κατάσταση.
Για την Χίο πάντως που από την δεύτερη περίοδο και μετά επέβαλλε τον ρυθμό της και κέρδισε εύκολα.
Τα 8λεπτα: 1-2, 2-5, 1-2, 0-2.
ΝΑΟ Κέρκυρας (Μίλαν Τζόρτζεβιτς): Μεζίλης 2, Ζαρκαντζάς 1, Καλούδης 1.
ΝΟ Χίου (Γιώργος Μπελέγρης): Φουντούλης Γιώργος 3, Βιτέλας 3, Κόχειλας Γ. 1, Μιμίδης 1, Μιράλης 3.
Διαιτητές: Βασιλείου, Σπανούδης
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.