Α1 πολο ανδρών: 15η αγωνιστικη στη σκιά του Τσάμπιονς Λιγκ!


 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική της Α1 ανδρών που επισκιάζεται, όπως είναι λογικό, από τα δυο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με ελληνικό ενδιαφέρον που διεξάγονται το Σάββατο.

Την ίδια μέρα θα γίνουν τρία ματς για το εγχώριο πρωτάθλημα και αναμφισβήτητα ξεχωρίζει το παιχνίδι στο Ρέστειο κολυμβητήριο ανάμεσα στο Παλαιό Φάληρο και το ΝΟ Χανίων.
Για τους γηπεδούχους η νίκη είναι απολύτως απαραίτητη καθώς μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών βρίσκονται στην προτελευταία θέση, κινδυνεύοντας με υποβιβασμό.
Από την άλλη τα Χανιά έχουν μία διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στην Α2 (έξι βαθμοί) αλλά φυσικά ακόμη υπάρχει δρόμος, έστω και αν η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη έχει ουσιαστικά κάνει το μεγάλο βήμα για τη σωτηρία.
Η αυλαία της 15η αγωνιστικής ανοίγει στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο σε αγώνα με ξεκάθαρο φαβορί τους Θεσσαλονικείς που θέλουν να βάλουν ακόμη τρεις βαθμούς στο σακούλι, στην προσπάθεια που κάνουν για να μπουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.
Η αθηναϊκή ομάδα έχει αλλάξει ψυχολογία προς το καλύτερο μετά την άφιξη του νέου προπονητή ενώ η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής ξεκόλλησε την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις. Ο Πανιώνιος θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας φυσικά ότι το έργο του είναι δύσκολο.
Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Ηλιούπολη που φιλοξενεί τον ταλαιπωρημένο ΝΟ Πατρών σε αγώνα όπου η ομάδα του Νίκου Καραμάνη λογικά θα πάρει τους τρεις βαθμούς περιμένοντας να δει τι θα συμβεί και στα ματς που προαναφέραμε.
Το πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή στη Χίο όπου ο τοπικός Ναυτικός όμιλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ματς με φόντο την τετράδα. Κοινός παρονομαστής των δύο ομάδων τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπου αναμφισβήτητα επηρεάζουν και το αγωνιστικό κομμάτι.
Πάντως μιλάμε για δύο ρόστερ με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία οπότε ελπίζουμε να δούμε καλό ματς με αμφίρροπη εξέλιξη.
Η 15η στροφή του φετινού μαραθωνίου ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τετάρτη με τα παιχνίδια των δυο Ευρωπαίων. Η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη φιλοξενεί το ΝΑΟ Κέρκυρας ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται στον Πειραιά το ΝΟ Αργοστολίου. Λογικά και οι δυο θα φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης…
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
Σάββατο 9/3
14:30 Ποσειδώνιο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (Σταυρόπουλος- Αχλαδιώτης)
15:00 Ρέστειο Παλαιό Φάληρο- ΝΟ Χανίων (Σκαλοχωρίτης- Πολυχρονόπουλος)
18:00 Ηλιούπολη ΓΣ Ηλιούπολης- ΝΟ Πατρών (Πολυχρονόπουλος- Ποσποτίκης)
Κυριακή 10/3
18:00 Ιωνικό ΝΟ Χίου- Παναθηναϊκός (Μοιράλης- Μπουδραμής)
Τετάρτη 13/3
12:30 Λαιμός ΝΟ Βουλιαγμένης- ΝΑΟ Κέρκυρας (Δαμιανάκης- Κατσώνης)
19:00 Παπαστράτειο Ολυμπιακός- ΝΟ Αργοστολίου (Κωνσταντινίδης- Βόσικας).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.