ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ.... 1-0 ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΤΟ ΄ΝΕΑΡΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ





Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, μια τυπική διαδικασία, δύο ομάδων που βασικά δε διεκδικούν τίποτε αυτή τη στιγμή, παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο του Αργοστολίου. Μια ηλιόλουστη   μέρα που καλύτερα να την έιχαμε αναλώσει σε κάτι καλύτερο παρά στο να γίνουμε θεατές ενός αγώνα χωρίς ρυθμό, χωρίς ουσία,  χωρίς πάθος, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.


Τα πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές κυριάρχησαν στο α’ ημίχρονο, σ’ ένα μετριότατο ματς κέντρου. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλας, όμως τα Διλινάτα με την εμπειρία των ποδοσφαιριστών τους ενάντια στα άπειρα νεαρά παιδιά του Παγκεφαλληνιακού που έπαιξαν παρόλα αυτά πιο οργανωμένα και πιο αποφασισμένα για κάτι καλύτερο, άνοιξαν το σκορ με σουτ του Χαραμπόγλου στο 26΄από μακρινή θέση, εκμεταλλευόμενος το αργό κι ασταθές πλονζόν του τερματοφύλακα του Παγκεφαλληνιακού.
Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.
Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στο β’ ημίχρονο, με την απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. 
Κακό ποδόσφαιρο, ελάχιστες καλές φάσεις και τον Παγκεφαλληνιακό αυτή τη φορά να παίζει κάπως καλύτερα και τα  λεπτά να κυλούν  χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
 Έτσι και οι δύο προπονητές δεν πρέπει να έμειναν  ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών τους.
Εν κατακλείδι, δεν παρουσιάστηκε ωραίο θέαμα σήμερα και αυτό γιατί οι  αντίπαλες ομάδες ήταν βαθμολογικά  αδιάφορες . Ο μεν Παγκεφαλληνιακός  για το μόνο που στοχεύει είναι μια καλή συγκομιδή βαθμών ενώ τα Διλινάτα μήπως στραβωπατήσει η πρωτοπόρος ΑΕΚ και κάνει την έκπληξη κατακτώντας την τέταρτη θέση.Δυο ομάδες νεανικές με πολλούς καινούριους παίκτες στην σύνθεση τους. 

Επιθετικό πρόβλημα αλλά ταυτόχρονα και  καλές άμυνες με προπονητές που πρώτο στόχο είχαν να μην δεχτούν τέρμα. Το σημαντικό είναι η συνέχεια που δείχνει η ομάδα του Παγκεφαλληνιακού με νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν να πετυχαίνουν τους  στόχους που φαίνεται να είναι μια ομάδα έτοιμη, προσεκτική σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού τη νέα χρονιά .Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ καλή ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και να δοκιμαστούν στις ενδεκάδες και των δυο ομάδων νέοι ποδοσφαιριστές. Πρέπει λοιπόν να είναι και οι δυο προπονητές ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και την προσαρμογή τους στην πρώτη ομάδα. Όλοι τους έδειξαν καλά στοιχεία και συμπεριφορά παρόλο το άγχος και την απειρία τους.

Παγκ/κός:(Ν. Βουτσινάς), Κατερέλος, Κουλουμπής Νικ., Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Βεκερίδης (74' Κουλουμπής Ορ.), Καράι, Τούρλας, Μίσκα (80' Θωμάς), Πλατανίτης, Μερολάι, Βουκελάτος.
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Μίχος, Κύριο (83' Θεοδωρακάτος), Αναλυτής θεοδ. (50' Ψαριανός), Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Σπυρ., Τζωρτζάτος Δημ., Μηλιώνης, Δούκας, Αναλυτής Γεωρ. Φιοράτος (85' Παρασκευόπουλος), Τζωρτζάτος Χρ.
 






























Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.