Ανδρεάκος: «Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς»

Ο προπονητής του ΝΟΑ Θοδωρής Ανδρεάκος
Ένας ονειρεμένος πρώτος γύρος έκλεισε για το Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου, με μια σπουδαία νίκη απέναντι στο ΝΟ Χίου, επιβεβαιώνοντας με εμφατικό τρόπο ότι ο ΝΟΑ είναι μία από τις καλύτερες παρουσίες στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου, με συγκομιδή 19 βαθμών, φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις πόντους μακριά από τον ΠΑΟΚ και μπορεί να κοιτά την τετράδα από τη στιγμή που στο δεύτερο γύρο υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς στην
Κεφαλονιά.
Το Αργοστόλι μπορεί να έχασε πριν από λίγες μέρες έναν από τους βασικούς του πολίστες, τον Ιγκόρ Ρατσούνιτσα, ωστόσο δεν πτοήθηκε αγωνιστικά, δείχνοντας ότι πάνω από όλα είναι ομάδα με αγωνιστικούς  ρόλους που δεν στηρίζεται σε πρόσωπα.
 Ο αρχιτέκτονας του φετινού ΝΟΑ ο Θοδωρής Ανδρεάκος, μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της Χίου αλλά και για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα:   
«Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου χάσαμε με 13-3, μας κατέκριναν ως ομάδα, κάτι που μας πείραξε πολύ. Είπαμε λοιπόν να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε, χωρίς πολλά λόγια» είπε αρχικά ο νεαρός προπονητής που άφησε φέτος το σκουφάκι του στην άκρη, δείχνοντας και το προπονητικό του ταλέντο:
«Πλέον, τη βελτίωση μας την αποδεικνύουμε από αγωνιστική σε αγωνιστική. Η νίκη απέναντι στη Χίο, ήρθε να επισφραγίσει την σκληρή δουλειά που κάναμε τους τελευταίους τρεις μήνες. Στόχος να παίζουμε καλό πόλο και να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα. Στο τέλος θα δούμε αν θα καταφέρουμε να βγούμε στην Ευρώπη».
Η νίκη επί του ΝΟΧ, χαρακτηρίστηκε ιστορική αλλά, όπως λέει ο Θοδωρής Ανδρεάκος, η ομάδα του δεν σταματά σε αυτή:
«Κάναμε την μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη. Ήταν μια νίκη Κεφαλλονίτικη και συγχρόνως ιστορική απέναντι σε μια ομάδα με παράδοση στο άθλημα. Βασική μας προσδοκία να κερδίσουμε ομάδες που δεν είχαμε την δυνατότητα να τις κερδίζουμε, μέχρι τώρα!».
Πλέον, ο ΝΟΑ στρέφει το βλέμμα του στο Κυριακάτικο, πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς με την πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη που θα είναι και το πρώτο για τον δεύτερο γύρο.
http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.