ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ



Η πολύ καλή ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ κέρδισε εύκολα  την ΣΑΜΗ  εκτός  έδρας με (4-0)  χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα  και κρατώντας εύκολα τον έλεγχο  του παιχνιδιού.  Η ομάδα του  Ζησιμάτου  παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο  δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ΣΑΜΗ να την αμφισβήτηση
 και με δυο τέρματα στο πρώτο 25λεπτο καθάρισε ουσιαστικά το ματς βάζοντας στο σακούλι της τους 3 βαθμού της νίκης . Από την άλλη η Σαμη, για άλλο ένα παιχνίδι, η πολλές απουσίες βασικών της ποδοσφαιριστών, και ο τραυματισμός του καλύτερου της ποδοσφαιριστή  Γ.Αμουργη στο 30` (διάστρεμμα )  δεν θα της επιτρέψουν να διεκδικήσει κάτι καλό  από το ματς.  
 Το φιλμ του αγώνα:
*Η πρώτη φάση ανήκει στην ομάδα της Σάμης με το σουτ του Γ.Αμούργη να φεύγει ελάχιστα άουτ.
*Άλλη μια φάση για την Σάμη με τον Γ.Αμούργη να περνάει όποιον βρίσκει όμως τον προλαβαίνει ο Καραΐσκος και διώχνει μακριά.
*Το 0-1 για την ομάδα της Εικοσιμίας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπούσι ο Α.Κορσιάνος με κεφαλιά θα σκοράρει.
*Στο αμέσως επόμενο λεπτό (23’) μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Σάμης Π.Φλαμιάτο ο Α.Κορσιάνος  πασάρει στον Π.Κορσιάνο ο οποίος εύκολα θα κάνει το 0-2.
*Δοκάρι για την Εικοσιμία από πλασέ του Κονόμι έπειτα από κόρνερ του Μπούσι.
*Στο 42’ απόκρουση του Π.Φλαμιάτου έπειτα από κεφαλιά του Γερασιμάτου.
*Με το που βγήκαν οι ομάδες από τα αποδυτήρια η Εικοσιμία κάνει το 0-3 μετά από ασυνεννοησία της άμυνας της Σάμης ο Π.Κορσιάνος πασάρει στον Α.Κορσιάνο και αυτός σκοράρει εύκολα για το 0-3.
*Και άλλο δοκάρι για την Εικοσιμία με τον Α.Κορσιάνο έπειτα από δική του ατομική ενέργεια.
*Το 0-4 θα γίνει μετά από λάθος του Φλαμιάτου με τον Κονόμι που απλά θα πλασάρει βάζοντας τέλος σε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
*Άλλες δύο ευκαιρίες θα έχει η Εικοσιμία  να σκοράρει με τον Αντωνάτου που δεν θα καταφέρει και τις δύο φορές να νικήσει τον τερματοφύλακα της Σάμης.
 Οι συνθέσεις:
Α.Ο. Σάμης:(Β.Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Β. Τουλάτος, Γερολυμάτος, Μιχαλίτσης, Καππάτος, Αλυσανδράτος (60΄Κόκκαλης), Αραβαντινός (73΄Στ.Τουλάτος), Νικολοβιένης , Ι. Αμούργης (37΄Σκιαδαρέσης), Άννινος, Κ.Βιτωράτος.
Εικοσιμία:(Δ.Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης (69΄Αποστολάτος), Α. Κορσιάνος, Μπούσι, Π. Κορσιάνος (73΄Αντωνάτος), Βολτέρας (82΄Κόρμαλης), Π. Στεφανάτος, Κονόμης, Δ. Γερασιμάτος, Κουλάκης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.