ΑΣ Κεφαλονιά - ΝΕΟ Ληξουρίου... 2 ανάσες ως την πρόκριση



Δυο βήματα απομένουν πριν επιτευχθεί ο πρώτος στόχος που έθεσε για την φετινή χρονιά η παιδική ομάδα του ΝΕΟΛ και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο, που λογικά και σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΣΚΑ-Η θα του δώσουν πλεονέκτημα στο χωρισμό των
τριών group της δεύτερης φάσης.
 Αυτός λοιπόν ο πρώτος στόχος δοκιμάζεται αύριο Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα, στο κλειστό του Αργοστολίου απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, που παλεύει να προκριθεί ως τρίτη του ίδιου ομίλου, γνωρίζοντας ότι με ήττα από τον ΝΕΟΛ οι πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση στην ουσία εκμηδενίζονται.Αναμένεται λοιπόν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στους"συμπολίτες" καθώς πέρα από το γόητρο , η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο ομάδες παίδων αλλά για διαφορετικούς λόγους.
 Χωρίς απουσίες και προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Μανώλη Δούλια, που βλέπει από αγώνα σε αγώνα την ομάδα να βελτιώνεται και να προσφέρει εκτός από τις νίκες και καλό, ποιοτικό basket, ξεπερνώντας τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την ομάδα του Ληξουρίου τις προηγούμενες αγωνιστικές. Σε αυτές τις 8 αγωνιστικές, ο ΝΕΟΛ έχει να επιδείξει 7 σερί νίκες-έχει ηττηθεί στην πρεμιέρα και από τότε έχει μόνο επιτυχίες- μια παραγωγικότατη επίθεση με 60,2 πόντους κατά μέσο όρο , πολύ καλή αμυντική λειτουργία με 44,2 πόντους παθητικό, και φυσικά αξιόλογα ταλέντα παικτών (Βολτέρας,Καπάτος,Παγώνης, Δρακόπουλος,Μαρούλης Αλέξης και Στέφανος αλλά και οι νεότεροι που ενσωματώθηκαν από τους παμπαίδες: Mπακούρος, Μουδήλος, Αντωνάτος, Μπελίτσης, Κρητικός, Πυλαρινός, Χρήστος Αραβαντινός, Κουμουνδούρος, Γιακουμάτος) που δημιουργούν ένα αξιόλογο σύνολο. Όλα αυτά βέβαια μένει να αποδειχτούν αύριο και στο παρκέ με αντίπαλο τον Α.Σ Κεφαλονιά που δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλεια, αφού με ήττα θα αποχαιρετήσει πρόωρα την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τον αγώνα που θα αρχίσει στις 18:30 θα διαιτητεύσουν οι κύριοι Κανελλόπουλος και Κότσιρης.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα δύο σωματεία και ο καλύτερος ας κερδίσει.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.