ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΤΟΙΜΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ , ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ .




Σε ένα παιχνίδι όχι και τόσο καλό  τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ έδηξαν  στην αρχή  να δυσκολεύονται   να επικρατήσουν του μαχητικού  ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΥ αλλά  τελικά  κατάφεραν  και πήραν σκορ πρόκρισης  (3 – 1 ). Η πρωταθλήτρια  Κεφαλονιάς  φάνηκε ανέτοιμη , και αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με την περσινή σούπερ ομάδα .  Στην αντίπερα όχθη οι «ερυθρόλευκοι» του ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΥ  σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλοί , αν λάβουμε υπόψη μας  ότι τους χωρίζει μια κατηγορία αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις για την συνέχεια , πάλεψαν το ματς  αρκετά , και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην άμυνα θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
Το σκορ για τους «τυπικά» γηπεδούχους άνοιξε αρκετά  νωρίς  στο 7`  ο Θ. Τσάκο  με κοντινό πλάσε θα την στείλει στα δίχτυα 1-0. Δοκάρι στο 14` για τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ με των Θ. Τσάκο. Κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Διον. Ματιάτο στο 28' στον Τούρλα για τον Παπυργιακό και Κ. Τσάκο για τα Διλινάτα . Στο 64` θα χτυπήσει και πάλι   ο Θ. Τσάκο για τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ με δυνατό σουτ 2-0 . Πέναλτι για τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ στο  67' σε  ανατροπή του Μηλιώνη από τον Απέργη , με τον Μηλιώνη να ευστοχεί  διευρύνοντας το σκορ σε 3-0 Οι «ερυθρόλευκοι» του ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΥ θα καταφέρουν να  μειώσουν  με τον Mucaj για το τελικό 3 – 1 .

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.