ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΕΥΚΟΛΑ



Τα Διλινατα κέρδισαν σχετικά  εύκολα την ΣΑΜΗ με 2-0  παρόλο που ξεκίνησαν  με 10 παίχτες μιας και δεν είχαν «96 μικρό» όπως προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος . Για την Σάμη η πολλές απουσίες (5) επηρέασαν την ομάδα του Β.Μιχαλατου που ουσιαστικά δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα του γηπεδούχους.    
 Η πρωταθλητές μπήκαν στο γήπεδο αρκετά δυνατά και κατάφεραν στην πρώτη φάση του αγώνα να προηγηθούν με τον  Χρ. Τζωρτζάτο, ο οποίος με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ θα κρεμάσει των  νεαρού τερματοφύλακα της Σάμης  Δ.  Καλλιβωκά  ανοίγοντας το σκορ  1-0 για την ομάδα του.  Στο  14`   η Σάμη θα χάσει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μιχαλίτσης  που δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, με την μπάλα να περνά σύριζα από το δεξί  δοκάρι του Μιχου . Στο 25` ο
τερματοφύλακας της Σάμης θα  απόκρουση δύσκολα  το απευθείας φάουλ του Κ. Τζωρτζάτου με την μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι,  και στην επαναφορά  ο Αναλυτή δεν θα μπορέσει να σκοράρει. Τα Δινλινατα θα χάσουν άλλη μια καλή ευκαιρία όταν το σουτ του Αναλυτή θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της Σάμης.  
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο με τέρμα των Διλινατων  στο 50` με των Κιριο που εκμεταλλευτικέ την αδράνεια της άμυνας τον φιλοξενούμενων και με κοντινό πλάσε σε άδειο τέρμα  ανέβασε το δίχτυ του  σκορ σε 2-0.  Σιγά σιγά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με αποτέλεσμα να μην  έχουμε αξιόλογες φάσεις και από τις δυο ομάδες . Η  τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στη Σάμη   , με το φάουλ του  Αννινου   η μπάλα θα κατάληξη στην αγκαλιά του Μιχου.
Διλινάτα:(Τ. Φωής),Μίχος, Ψαριανός (84’ Σκριβάνος), Θεοδ. Αναλυτής, Μανώλης, Κ. Τζωρτζάτος, Χαραλαμπόγλου, Μηλιώνης (72’ Κατσούρης), Αναλυτής Γ. (81’ Παππάς), Χρ. Τζωρτζάτος, Κίριο.
Σάμη:(Β. Μιχαλάτος),Καλιβωκάς, Τουλάτος, Γερολυμάτος, Μαρ. Μιχαλίτσης, Καππάτος, Αλυσανδράτος, Αρ. Αμούργης (λ.τ. 55’ Κόκκαλης), Νικολοβιέννης, Μιχαλίτσης Αγγ. (46’ Αραβαντινός), Άννινος-Χωραφάς, Βιτωράτος (67’ Τουλάτος Στ.).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.