Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ :ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Συνηθίζεται όταν ολοκληρώνεται μία μεταγραφή να λέμε ότι ο τάδε παίκτης θα συμβάλει τα μέγιστα, θα βοηθήσει, θα κάνει, θα ράνει...
Ιγκόρ Ρακούνιτσα
Σίγουρα, η κάθε μεταγραφή έχει τη δική της αξία, αλλά πραγματικά αυτή τη φορά ο Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ φαίνεται ότι χτύπησε φλέβα χρυσού.
Η μετακίνηση του Ιγκόρ Ρακούνιτσα στον Ν.Ο.Α μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στον σύλλογο. Βασικά, όταν αποκτάς ένα πολίστα με τεράστιες παραστάσεις από ομάδες που διεκδικούσαν τρόπαια , είναι από μόνο του μεγάλη επιτυχία, πόσο μάλλον όταν το μέλος αυτό ήταν  βασικό και αναντικατάστατο.

Ξεκινήσαμε λίγο ανορθόδοξα να σκιαγραφούμε την νέα ομάδα του Ν.Ο.Α. αλλά η συγκεκριμένη μεταγραφή μας χαροποίησε ιδιαίτερα, μιας και δείχνει τις προθέσεις  του συλλόγου για υπέρβαση σε συνδυασμό με τα αλλά μεταγραφικά  αποκτήματα της ομάδος του νησιού. Την Δεύτερα λοιπόν  αρχίζει η προετοιμασία της ομάδος που έχει αλλάξει   κατά πολύ  από τη περσινή, μιας και ο Ν.Ο.Α απέκτησε 9 νέους πολίστες οι οποίοι έχουν τεράστια  εμπειρία από την Α1` και ελπίζουμε να την ξεδιπλώσουν  στις πισίνες και να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδος για κάτι  καλό  . Από την ομάδα που ανέβηκε έμειναν (5) οι Κατσιγιάννης  © ,Μαναλης , Μεζιλης ,Τραυλος , Μορφοβασιλης , και γίνετε προσπάθεια να ξαναδωθεί δανεικός από τον Πανιώνιο, αν και είναι εξαιρετικά  δύσκολο, ο Χρήστος  Κουστιαλης .

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: οι Β. Δουδεσης (Π.Φαληρο ), Ζ. Αναστασιαδης (Ν.Ε.Π.), Κ.Μπουρναζος (Ν.Ο.Π),τερματοφύλακα Θ. Πλατιδης , Ο. Σαλακας , Χ.Χαραλαμποπουλος , (Εθνικο), Χ. Δεδουση (Περιστέρι).
Γίνονται προσπάθειες για να γίνουν ακόμα δυο κινήσεις για να κλείσει το ροστερ
Στο τιμόνι θα είναι για ακόμα μια χρόνια ο Δημήτρης Κρητικος.    
Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα αποδειχθεί και στην πράξη...

 Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και ας ελπίσουμε ότι οι άρχοντες του τόπου θα βρουν λύση ,ώστε να λειτουργήσει  το κολυμβητήριο για να μπορέσουμε να θαυμάσουμε την ομάδας μας αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα του πόλο,( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ , ΕΘΝΙΚΟ , Π.Α.Ο.Κ. , ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ . ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΧΙΟ , ΧΑΝΙΑ , Π.ΦΑΛΗΡΟ , Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ , Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ).

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ  ΤΟΥ Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.  
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.