Ο Στάθης Βαλεντής στην ARSENAL ELITE ACADEMY

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία του ASS Κεφαλονιάς
Το πενθήμερο 17-22 Ιουνίου διεξήχθη στο sport camp στο Λουτράκι η ετήσια δοκιμή της Arsenal  για παιδία από όλη την Ν.Α. Ευρώπη για την εισαγωγή τους στην ARSENAL  ELITE ACADEMY. Το δοκιμαστικό αυτό ήταν το αποκορύφωμα μιας διαδικασίας που κράτησε όλη τη χρονιά, όπου αθλητές από όλους τους συλλόγους αξιολογούνταν από τον Λάκη Παπαϊωάννου και τους συνεργάτες  του, με αποτέλεσμα την παρουσία 100 επιλεγμένων ποδοσφαιριστών στη τελική φάση.
Στην Α΄ φάση του try-out προπονητές από το τεχνικό επιτελείο της ARSENAL στην Ελλάδα όπως ο Mario Bonic, παλαιά δόξα του Παναθηναϊκού και μέχρι πρότινος σκάουτερ του τριφυλλιού, ο Μάριος Χριστοδούλου πρώην παίκτης του Ηρακλή, ο Κώστας Λίβας προπονητής του Φωκικού, αλλά και ο δικός μας Δημήτρης Ζησιμάτος, υπεύθυνος των ακαδημιών στην Κεφαλονιά κάτω από το γενικό πρόσταγμα του Λάκη Παπαϊωάννου επέλεξαν τους 30 καλύτερους. Στη Β΄ φάση η επιλογή έγινε από τον υπεύθυνο των Ακαδημιών για την ARSENAL για όλη την Ευρώπη κ. Steve Morrow,  ο οποίος ταξίδεψε από το Λονδίνο γι’ αυτό το σκοπό. Η τελική επιλογή ήταν 4 άτομα, 2 από την Ελλάδα 1 από Κροατία και 1 από Κύπρο μεταξύ αυτών ο Στάθης Βαλεντής.
Οι επιλεχθέντες ποδοσφαιριστές θα περάσουν τα επόμενα 4 χρόνια μέσα στην ακαδημία και θα έχουν δικαίωμα να ταξιδέψουν στους γονείς τους πέραν των εορτών μία φορά στις 40 μέρες. Θα προπονούνται σε καθημερινή βάση παράλληλα με τα μαθήματα τους, με ιδιαίτερα μαθήματα, γιατρό όλο το 24ωρο, διατροφολόγο, ασφαλιστική κάλυψη, όλα πληρωμένα από τον Λονδρέζικο σύλλογο με στόχο την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη.
Η παρουσία του Στάθη Βαλεντή μέσα στα 4 από τα 100 παιδία που δοκιμάστηκαν, μεταξύ αυτών και αθλητές από ΠΑΟ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κ.τ.λ. αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία του ποδοσφαίρου της Κεφαλονιάς σε επίπεδο ακαδημιών και όχι μόνο, μάλιστα είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί και άλλη πολύ μεγάλη επιτυχία των σχολών της ARSENAL στην Κεφαλονιά, απόδειξη της εξαιρετικής δουλείας που γίνεται 3 χρόνια τώρα με αυτοσκοπό την εξέλιξη των Κεφαλλήνων αθλητών και την άνοδο του ποδοσφαιρικού επιπέδου του νησιού μας.    
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σοβαρά μιλάτε ? Αν δεν ηταν προπονητής στην Αρσεναλ ο μπαμπάς του θα βλέπαμε που θα πήγαινε.Ετσι δεν γίνεται πάντα ? θυμηθείτε τους γιους του προπονητη της μικτής. και οι δύο ταλεντάρες. γιατί δεν τους παίρνουν σε κανένα μεγάλο σωματείο. ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ .ΔΕΝ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΑΝΤΕ

Ανώνυμος είπε...

τΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ? ΣΚΟΤΟΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΛΙΝΤΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΟΥΚΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΚΟΝΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ...ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

καλο θα ειναι οταν σχολιαζουμε να εχουμε το θαρρος της γνωμης μας και να γραφουμε το ονομα μας διπλα

Ανώνυμος είπε...

TO NA SPILVNOYME KAPOIOYS ANURVPOYS ANVNYMA EINAI EYKOLO.. KAI POLY MALISTA.....
BALTE TA ONOMATA SAS NA DOYME POSO SOBAROI EISTE KAI TI EXETAI PROSFEREI STO TOPIKO PODOSFAIRO
O MPOYKIAS SAS EFTAIJE AN TO PAIDAKI EINAI TALENTO KAI AJIZEI
ALLOI EKANAN THN EPILOGH KAI OXI O MPAMPAS TOY
KAI ANTI NA XAIROMASTE GIA THN EPITYXIA ENOS MIKROY PAIDIOY KATHOMASTE KAI BGAZOYME XOLH
GIA AYTO TO PODOSFAIRO MAS EXEI FTASEI STON PATO