ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ: Τον τίτλο οι Πάνθηρες Πατρας , 7ος ο Αίνος Κεφαλληνίας


Πρωταθλητές Ελλάδας είναι από χθες στο μπέιζμπολ ανδρών η ομάδα των Πανθήρων. Πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη διάκριση που πετυχαίνει Πατρινή ομάδα στα ομαδικά αθλήματα ανδρών, εξήντα χρόνια μετά την επιτυχία του ΝΟΠ στο πόλο. Παράδοση βέβαια στην κατάκτηση τίτλων έχει και η γυναικεία ομάδα της Ορμής στο χάντμπολ, η οποία βαδίζει για την απόκτηση του πέμπτου κατά σειρά τίτλου.

Το παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο του ελληνικού με αντίπαλο τον Σπάρτακο Γλυφάδας. Η Πατρινή ομάδα νίκησε με 8-5, αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ με 3-2 και 5-2. Η επιτυχία του νεαρού σε ηλικία σωματείου με πρόεδρο τον Παναγιώτη Μητσιόπουλο έκανε υπερήφανο τον κόσμο της Πάτρας που πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες την κατάκτηση της κορυφής. Ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους Πάνθηρες για την κατάκτηση του τίτλου, είναι πραγματικά πολύ όμορφο μια επαρχιακή ομάδα να στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας».

Οι Πάνθηρες έφτασαν και πέρυσι πολύ κοντά στον τίτλο, αφού βρέθηκαν στην δεύτερη θέση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής των ανδρών. Στην φετινή διοργάνωση έλαβαν μέρος οκτώ ομάδες, οι οποίες με σειρά κατάταξης είναι οι παρακάτω: Οι Πάνθηρες, ο Σπάρτακος, η Ευρυάλη Γλυφάδας, το Μαρούσι, ο Μίλων Νέας Σμύρνης, η Ολυμπιάδα Περιστερίου, ο Αίνος Κεφαλληνίας, και ο Δίας Πάτρας.
Πηγη: patra spor fm
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.