ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Να ρεφάρει την γκέλα του Α’ γύρου (0-0) στη Κεφαλονιά θα επιδιώξει την προσεχή Κυριακή ο Διαγόρας Βραχνεϊκων που φιλοξενεί την ομάδα του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς στις 2μ.μ. ώστε να εξυπηρετηθούν οι φιλοξενούμενοι.
Τον Ολυμπιακό τον περιμένει με προσοχή ο Διαγόρας και που επισημαίνει συνεχώς στους παίκτες του και ο Ανδρέας Ζήκος. Προέρχονται από τη νίκη με 3-2 μέσα στην Κάτω Αχαϊα απέναντι στην Αχαϊκή. Προβλήματα οι απουσίες των Μπενέτου, Μικελάτου, Θωμά, Σαραμαντά και Κωστή που είναι τιμωρημένοι, αλλά και του τραυματία Νικολακόπουλου. Για τη θέση του γκολκίπερ, πιθανότερος αντικαταστάτης είναι ο 20χρονος Διονύσης Δημητρούλης, με λιγότερες πιθανότητες για τον 17χρονο Γιώργο Μπεκιάρη που αποκτήθηκε από τον Αχαϊκό. Από την μεριά του Ολυμπιακού Κεφ. θα λείψουν οι Πολλακης και Τζωρτζατος τιμωρημένοι ενώ μαλών θα κάνουν  ντεμπούτο τους  ο Αμουργης  Γιαν και ο Μιτραι που μεταγράφηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου .  
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.