ΕΙΚOΣΙΜΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ


 Ξεκινώντας το μεσημέρι να πάω στης Κεραμειες για να δω το ΝΤΕΡΜΠΙ τις Α’ κατηγορίας ανάμεσα στην Εικοσιμια και των ΑΟΚΙ πίστευα ότι θα δω ένα αρκετά καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που φέτος θέλουν το κάτι παραπάνω. Λάθος λογάριαζα .Οι παίχτες τις Εικοσιμιας με συνοπτικές διαδικασίες φρόντισαν να μου χαλάσουν την εικόνα που είχα για τον αγώνα. Και εξηγούμαι: δεν πέρασαν 5’λεπτα από την έναρξη του ματς και η γηπεδούχο
Προήγητε μετά από ένα τραγικό λάθος στην άμυνα του ΑΟΚΙ που εκμεταλλεύτηκε
  ο Στεφανατος Παν (1-0). Μετά το γκολ οι παίχτες του Ζησιματου ήταν καταιγιστική δεν άφησαν σπιθαμή γηπέδου που να μην πάτησαν, με καλή κυκλοφορία της μπάλας  στο κέντρο που ήταν όλα τα λεφτά, και πολύ γρήγορη πρώτη πάσα έφεραν σε συγχυση την άμυνα του ΑΟΚΙ που έμοιαζε να  καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και να δέχεται αλλά δυο τέρματα, στο 30’και 33’από τον Μινετο(3-0).Και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι να χάνουν και άλλες ευκαιρίες.Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα  αποδυτήρια στο  45` ο Μινετος έγραψε το (4-0)  ,ο προπονητής του ΑΟΚΙ  Κος Βουκελατος βλέποντας την ομάδα του να μη μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες ,έκανε αλλαγές μήπως βελτιώσει την εικόνα της  που μέχρι εκείνο το σημείο   ήταν τραγική. Τα κατάφερε εν μέρει, αλλά και πάλι δυο λάθη στην άμυνα στο 60` και στο 61` τα εκμεταλλεύτηκε ο Στεφανατος Παναγης,  γράφοντας το (6-0) και κάπου εκει τα παιχνίδι τέλειωσε. .Η ομάδα  της εικοσιμιας κατέβασε ταχύτητα και ο ΑΟΚΙ το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας τέσσερις καλές ευκαιρίες  που η μια από αυτές σταμάτησε στο δοκάρι .Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους παίχτες του Ζησιματου θριαμβευτες.Το παιχνίδι είχε 9 κίτρινες κάρτες ,3 για την εικοσιμια και 6 για τον ΑΟΚΙ συν 1 κόκκινη που δέχτηκε ποδοσφαιριστής στο πάγκο του ΑΟΚΙ .Ενώ στο 40`ειχαι αποβληθεί ο προπονητής του ΑΟΚΙ για διαμαρτυρία. Από την γηπεδούχο όλη είχαν πολύ καλή απόδοση.Ο μονός που διασώθηκε από τον ΑΟΚΙ ήταν ο Δημητρης Πολλατος .           


ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Ζησιματος)Κουστουμπαρδης,Πλατσατουρας,Μινετος,Στεφανατος,Κορσιανος,Γερασιματος,Στεφανατος Παν.,Γερασιματος Διον.,Dukal, Addit, Μινετος Χρης.
ΑΟΚΙ:(Βουκελατος)Γιαννας, Πολλατος Διο,Κλειτογιαννης ,Βαλλιανατος ,Μεσοροπιαν, BAH, Κομητας , AKIM, Γαρμπης , Πολλατος Δημ ,Πολλατος Απ.





Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.