ΑΟΚΙ – ΠΡΟΝΝΟΙ 6-1 .


Το βραδύ της Κυριακής στο ΔΑΚ Αργοστολιού το ΑΟΚΙ πηρέ την «εκδίκηση» του από τον αγώνα με την Εικοσιμία και κέρδισε τους Προννους με 6-1 κλίνοντας μερικά στόματα που έλεγαν διάφορα αρνητικά σχόλια για την ομάδα
 Απ την αρχή ο ΑΟΚΙ είχε την επικράτηση σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα Πέναλτι κίτρινες, κόκκινες κάρτες σκληρά μαρκαρίσματα και πολλά γκολ με τον Πολλατο Α να σημειώνει τέσσερα τα δυο με πέναλτι  και η ομάδα του Βουκελατου να φτάνει σε Θρίαμβο με 6 γκολ … Να σημειώσουμε ότι η Ομάδα των Προννων τέλειωσε το Παιγνίδι με 9 Ποδοσφαιριστές λόγο αποβολής των Λιναρδατου με δεύτερη κίτρινη στο α  ημίχρονο και Τραυλό Α στο β  ημίχρονο και αυτός με δεύτερη κίτρινη ενώ χάσανε και πέναλτι 

ΑΟΚΙ: (Θεόδωρος Βουκελάτος), Γιαννάς (80 Ζαμπαύτης), Διον. Πολλάτος, Κλειτογιάννης, Βαλλιανάτος, Μεσοροπιάν (69 Σολωμός), Ακίμ, Κόμιτας, Τραυλός (14 Γαρμπής), Κ. Χασάι, Δημ. Πολλάτος, Αλ. Πολλάτος.
ΠΡΟΝΝΟΙ: (Δήμος Παντελειός), Τσιμάρας, Τραυλός, Αναγνώστης, Λιναρδάτος, Ράσσιας (60 Μανέντης), Κουρκουμέλης, Ρουμελιώτης (75 Ντούκας), Χιώνης, Καμπίτσης, Τζανίνος, Ξενόπουλος (46 Διαμαντάκος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.